Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Szoktam figyelgetni a monitor piacot, árakat, így valamilyen szinten én is képben vagyok az "erőviszonyokkal" kapcsolatban. Az U2711 általában 170-185k között mozog egy jó ideje, élőben sajnos még nem volt szerencsém megtekínteni, de a tesztek, leírások, vélemények összessége alapján nagy tudással rendelkezik, és gondolom egy élmény rajta, ilyen felbontásban játszani, ilyen játékokkal. (Én az enyémet kisebb hibái ellenére nagy megelégedéssel használom, cserén abszolút nem gondolkodom mostanában.)
Csak hát, ha a legújabb gépigényesebb játékokat maximumra húzva szeretnénk játszani, akkor mélyen bele kell nyúlni a zsebünkbe, ha élvezhető sebességet szeretnénk kapni. Egy GTX670 azért ma már elkél 2560-ba, ha az előbb említett módon szeretnénk játszani. Én a helyedben egy kártyás rendszerben gondolkodnék a jövőt tekintve, de abban igazad/igazatok van, hogyha lenne normális támogatás a többkártyás rendszerekhez AMD és Nv részről, akkor sokkalta időtállóbb megoldás lenne, de így én inkább maradnék az 1 VGA-s megoldásnál. Mellé még lap, ram, cpu, ami nem lesz kevés kiadás...
Új hozzászólás Aktív témák

- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- RAM topik
- Óra topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest