- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Szoktam figyelgetni a monitor piacot, árakat, így valamilyen szinten én is képben vagyok az "erőviszonyokkal" kapcsolatban. Az U2711 általában 170-185k között mozog egy jó ideje, élőben sajnos még nem volt szerencsém megtekínteni, de a tesztek, leírások, vélemények összessége alapján nagy tudással rendelkezik, és gondolom egy élmény rajta, ilyen felbontásban játszani, ilyen játékokkal. (Én az enyémet kisebb hibái ellenére nagy megelégedéssel használom, cserén abszolút nem gondolkodom mostanában.)
Csak hát, ha a legújabb gépigényesebb játékokat maximumra húzva szeretnénk játszani, akkor mélyen bele kell nyúlni a zsebünkbe, ha élvezhető sebességet szeretnénk kapni. Egy GTX670 azért ma már elkél 2560-ba, ha az előbb említett módon szeretnénk játszani. Én a helyedben egy kártyás rendszerben gondolkodnék a jövőt tekintve, de abban igazad/igazatok van, hogyha lenne normális támogatás a többkártyás rendszerekhez AMD és Nv részről, akkor sokkalta időtállóbb megoldás lenne, de így én inkább maradnék az 1 VGA-s megoldásnál. Mellé még lap, ram, cpu, ami nem lesz kevés kiadás...
Új hozzászólás Aktív témák

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Warships
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Lenovo Thinkpad T-480s Notebook i5/16/500
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest