Hirdetés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nem vagyok biztos benne, hogy egy 680 elég lenne 2560-ban, de aztán lehet. A single high end kártyás rendszereknél az a gond, hogy baromi drágák, és hamar kikopnak. Lehet, hogy most még elég lenne az 1db 680, de jövőre már nem, és ha ragaszkodnék az egy kártyához, adhatnám el bukóval, és vehetnék új szériát.
A CrossFire-t kiépítve jóval időtállóbb megoldás, főleg ha lenne normális support. Ha meg nincs, ahogy Abu is mondja, akkor meg kell szüntetni, mert ez így inkorrekt. Kiépíted, tejelsz a kasszánál vastagon, elteszik a pénzt mosolyogva, majd fosnak rád. Akkor ne legyen Crossfire, és nem kell erre építeni a marketinget. Ennyi.
Egy kártyás rendszerben mindenképpen 680-at vennék, és abból is valami ütősebb darabot.(#184) Rasiel
Egyébként azért lett nagy monitor, mert jó üzletet kötöttem. 155k volt (1,5 éve) , ráadásul volt beszámítás is. Most ez a monitor 200k de lehet már több is. A látvány, és a júzer ikszpériensz elsődleges feltétele a megjelenítő és a nagyobb felbontás. Hiába van csúcs VGA-d, csúcs hardvered, ha 1920-ban tolod. A 2560 keveseknek adatik meg, hiszen egy normális darab szinte egy átlagos komplett konfig ára, de aki hezitál egy ideje a cserén, annak azt mondom, lépje meg, mert nagy élmény, és többet ad, mint bármilyen ultra felbontás agyon szűrőzve. Félreértés ne essék nem sírok a játékkal kapcsolatban, pláne így, hogy rájöttem, mit nem szeret a 6970 CF (16xAF + SSAO), de előbb adok lejebb a részletességből, mint hogy a felbontást vegyem lejjebb, mert még mindig így járok jobban látványban.
De azért így a legjobb. Maradt minden ultrán, és vaj sima a játékélmény.
Nem mellesleg, szerintem a beépített bench nagyon bugos, ami az eredményeket illeti, tehát nem egy jó viszonyítási alap.
Új hozzászólás Aktív témák

- Elemlámpa, zseblámpa
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest