Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yahhher
aktív tag
válasz
u600-cbr600 #7194 üzenetére
Szia.
Bár nekem egy másik Hisense tv-m van, de nálam ez működik. Ha bt-n megy ki a hang, akkor máshol nem szól, vagy nem teljesen értelek. Mit jelent az, hogy mind a kettő késik?Üdv B.
-
Yahhher
aktív tag
Nekem nem kell bemutatni a topikot. De ha belengetsz itt valamit, akkor legyen mögötte "tartalom". Így, hogy egy olcsó x96max+ (nekem is van ) megteszi neki, hogy jobb legyen a netflix 4k, nem igaz. Ha megveszi, segítesz neki megoldani majd a problémát?
Ha itt ajánlottál valamit, arra legyen itt meg a válasz.Üdv B.
-
Yahhher
aktív tag
válasz
DonJoee #1307 üzenetére
Szia.
Én még tavaly próbáltam az hbo-t így, de igazából nem mentem semmire.
Az volt a baj, hogy konkrétan hiába kattintasz a regisztrációra, vagy a belépésre ( igazából nem emlékszem mi van kinn a weblapon), nem történik semmi. Valahogy nem érzékeli kattintásnak, ha ezekre próbálsz nyomni.Üdv B.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest