- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
u600-cbr600
csendes tag
válasz
Yahhher #7195 üzenetére
Ha kiválasztom a menüben Hang->Fülhallgató-> Fejhallgató hangszórókkal
Ilyenkor tudom állítani a menüben a Hangszórók -> Lip Sinc ekkor változik a tévé hangszóró időzítése. de a 0 a jó, felfelé állítva kezd késni. Ennél a beállításnál hallani nagyon a késést mert szól a tv és a füles is egyszere.Ha a menüben Hang->Fülhallgató->csak fejhallgató, ekkor nem is elérhető egyik beállítás sem.
Filmezés közben ez a kb. 300-500ms késés még el is megy, de játéknál már nagyon zavaró.
-
Gabis
őstag
válasz
Yahhher #1380 üzenetére
Te az RCA-ra gondolsz, de alatta van egy Jack is. Ettől függetlenül az is szerintem bemenet lesz, mert Service felirat van alatta. Nem érdekes, igazából egy Fiio átalakítóval már megoldottam még a készülékvásárlást követően, csak gondoltam teszek egy próbát ha már felmerült ez a kérdés.
-
HF77
őstag
pl (de én máshol is láttam)
Árukereső...termékleírás:
"A készülék lehetővé teszi, hogy számos eszközt csatlakoztassunk hozzá és maximálisan kihasználjuk a multimédiás lehetőségeket. Mindebben a HDMI, USB, S/PDIF optikai, AV, RF, WLAN, LAN és fejhallgató csatlakozók vannak a segítségünkre..."persze tudom ez nem a hivatalos oldala, de háát basszus, sokan azért ezt olvassák és lehet hogy ez alapján(is) döntenek..!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest