- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Maximum1 #6902 üzenetére
Én 99%-ban streaminget nézek, amit meg nem, arra értelmes(?) lejátszót használok, nem a tv-ét. Vagyis Plex-et használok (bár az se szeret teljesen mindent, de ez a tv-s kliens sara, de ott van 4K Max stick-en is) Szereztem egy Dell Optiplex 3050 és egy Lenovo ThinkCentre M700 Tiny gépet, egyikből csinálok egy NAS-t, ha kiveszem a gépemből a felesleges hdd-ket, még fogyasztásban is ugyan ott vagyok.
Ezért annyira nem érdekelt mit tud lejátszani a tv, nekem szinte csak megjelenítőnek kellett. Ezért nem idegel különösebben hogy nem tudja a HBO-t, a Skyshowtime-ot, és mást - zavarni persze zavar -, erre van a stick. -
nOvOp
senior tag
válasz
Maximum1 #6902 üzenetére
Én routerre kötött HDD-ről nézek nagy ritkán filmeket, így el lehetett felejteni az USB másolgatás/kiveszem-beteszem produkciót. Wifin lóg a TV és a HDR filmekkel sincs bajom, ha nem tekergetem jobb-balra. De ilyet ugye moziban sem csinál az ember
Egy jó router és egy külső lejátszó sok problémától megkímél. Amúgy meg a streaming a legkényelmesebb számomra.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Maximum1 #5752 üzenetére
Van dedikált HDD-s USB port a TV-n? (1A körül szokott ráírva lenni). A csak 0.5A-esekhez már kellhet a Y kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- Autószerelők, autószerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Óra topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged