- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Mondanám, hogy minden további nélkül kell működjön a dolog, de 65a7gq-ra samsungot nem tudok kilőni, innentől elgondolkodtató a dolog. A linken hátha találsz hasznos infót és Neked hátha megy majd.
-
IQfályter
tag
Köszi, legalább ezt is tudom . Más. A kép beállításoknál azon belül a kép üzemmód beállításoknál kétszer megnyomva a Menü gombot a kijelző felső részén jelennek meg a csúszkák illetve egyéb állítható menüpontok. Hosszan nyomva a Menü gombot meg szétkapcsol a Bluetooth távirányító .
-
SztiviVander
addikt
-
arabus
addikt
És ha csak a fólia foltos?
Nézd meg jól mert nekem már az a7gq telibe fóliázott képernyővel volt.
Ha meg akarod venni nyugodtan húzasd le róla.
Amúgy ha fóliás a jobb felső sarokban ott ahol az a fogyasztási cimke van alatta kell lennie egy kis sárga szinű felhúzónak.
Bal oldalon pedig szintén felül ahol az a rózsaszin papir van alatta egy fekete vagy piros betű-szám P0 ha jól emlékszem a fólián. -
HF77
őstag
nekem van belőle 65', nem bántam meg, igaz csak 196-ért vettem 2 hónapja.
pl. full sötétben azért láthatók az IPS panel hiányosságai, de összességében szép képe van, színhűség ok, 4K HDR a tévé tudásához képest rendben van, még szoftveresen is stabilnak mondanám, még játékhoz (xbox) is ajánlanám (de aztán 230-ért meg venném e háát jó kérdés....) -
-
arabus
addikt
Nagyon elszálltak az árak TV fronton is.
Tulajdonképpen 3x áron van minden mint tavaly ilyenkor ha ugyanazt a szinvonalat nézzük.
A kiválasztott tipusról tudnod kell hogy az a belépő alapmodell egy sima ips panellel szerelve.
Nagyon nem fogsz leülni a képminőségtől de épp elmegy még.
Ha bármelyik gyártónál 65 méretet akarsz jó képpel ahhoz még 200-at hozzá kell dobni.
Jelenleg egy modell kapható ami jó képet ad ebben az árban az 58-as [link] .
Ha mindenképp 65 akkor ez van viszont ebből sem sok lehet már tehát sok időd nincs [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest