Hirdetés
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Pedig örző az elég kemény, engem nem nagyon gyepáltak le csak ahogy te is mondtad a repülő lények voltak a gyengéim, egyébként nem volt vele problémám főleg nem közelharcban. Elején még kicsit gyengének tűnik, de később ahogy meglesznek a jobb skillek és kicsit jobb cuccok már nagyon jó lesz.
Summonerrel meg tudtommal idézgetni kell ezerrel, ha lehalnak hívni újakat, de vannak gyógyítások is meg gyógyító summon is, szóval egy jó summoner (sokat nem mentem vele, csak multiban láttam működni) nem nagyon gyilkolgat személyesen. Carnagor meg senkit nem fog megölni neked, fire elementalok állítólag már jobban sebeznek (és jobban halnak, mert még carnagor tank summon addig ezek sebző summonok).
Amúgy nekem is inkább a vadász kaszt jött be, abból is inkább a mérnök, elég erős és életképes, mondjuk a molotov kicsit überpowa dehát semmi sem tökéletes
. A mesterlövész pedig jó sebzős karakter akkor területre akár egyetlen célpont ellen, viszont ha elérik nem sokáig húzza.
Evoker is egész jó még, erős sebző skilljei vannak, némi védelmet is képes kreálni magának szóval jó kis kari.
Blademasterrel sose próbálkoztam, örző szerintem az igazi.
Summonerrel se sokat toltam, inkább magam végzem a piszkos melót
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS (100% DCI-P3) i7-12850HX 16GB 512GB NVMe gar
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A mesterlövész pedig jó sebzős karakter akkor területre akár egyetlen célpont ellen, viszont ha elérik nem sokáig húzza.