Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ájvé

veterán

válasz Louloudaki #2258 üzenetére

Pedig örző az elég kemény, engem nem nagyon gyepáltak le csak ahogy te is mondtad a repülő lények voltak a gyengéim, egyébként nem volt vele problémám főleg nem közelharcban. Elején még kicsit gyengének tűnik, de később ahogy meglesznek a jobb skillek és kicsit jobb cuccok már nagyon jó lesz.

Summonerrel meg tudtommal idézgetni kell ezerrel, ha lehalnak hívni újakat, de vannak gyógyítások is meg gyógyító summon is, szóval egy jó summoner (sokat nem mentem vele, csak multiban láttam működni) nem nagyon gyilkolgat személyesen. Carnagor meg senkit nem fog megölni neked, fire elementalok állítólag már jobban sebeznek (és jobban halnak, mert még carnagor tank summon addig ezek sebző summonok).

Amúgy nekem is inkább a vadász kaszt jött be, abból is inkább a mérnök, elég erős és életképes, mondjuk a molotov kicsit überpowa dehát semmi sem tökéletes :D. A mesterlövész pedig jó sebzős karakter akkor területre akár egyetlen célpont ellen, viszont ha elérik nem sokáig húzza.
    Evoker is egész jó még, erős sebző skilljei vannak, némi védelmet is képes kreálni magának szóval jó kis kari.
    Blademasterrel sose próbálkoztam, örző szerintem az igazi.
    Summonerrel se sokat toltam, inkább magam végzem a piszkos melót :)

Új hozzászólás Aktív témák