Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ájvé

veterán

válasz Louloudaki #2291 üzenetére

Pengemester is tud tömegbe ölni (nem értek hozzá de olvastam), viszont tényleg puhatestű, vagyis ha nem jön be a taktikája akkor nagyon hamar otthagyja a fogát.
    Csáklyázós dolog pedig kicsit szenvedős, mindjárt avval kezdődik a gond, hogy pajzs lejön (kard többet sebez, persze lehet pajzs+csáklyázó, de az megint szenvedős: fegyverváltás: pajzs+csáklya, odaránt, ekkor pajzspörgés, újabb váltás kardos szerelésbe és így agyonvered), szóval kicsit macerás, másik pedig, mikor odarántod őket sok esetben még előbb üt ő téged mint te őt, ami elég gáz szerintem, bekábíthatná legalább 1 másodpercre vagy valami. Sőt repülő lény lehet el is libben mindjárt. Próbálgatni kell, én mondjuk nem mentem nagyon sokáig őrzővel, de sose találtam jó megoldást pl:
    találkoztam ilyen repülő szemekkel amik villámot szoktak nyomni az emberre, nem is lett volna baj, de volt egy "epe nagyúr" ha jól emlékszem ez volt magyarul ami termelte a nagyobb szemeket amik pedig a kisebbeket amik közeledbe mennek és pukkannak (hát igen jó kis láncolat), persze boss is volt ez az epe nagyúr, így nem is tudtam megölni, repültek+számbeli magas fölényük+rengeteg sebzést tudtak bevinni+ sokkoltak is ügye elég hamar+ én nem tudtam őket támadni mivel repültek= jó meg is haltam egy párszor még meg nem untam a dolgot.
    És hiába próbáltam csáklyázni rámjöttek és kampec.
    Távolsági karakterrel ez fél perc kb, mesterlövész közelébe el se értek volna ezek a dögök (persze lehet mondani olyan helyzetet ahol mesterlövész marad hoppon és őrző marad talpon).

Új hozzászólás Aktív témák