- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
A szerverek leálltak.
Pajzspörgés az egyik legjobb őrző skill, nem avval kell ölni, hanem be tudod kábítani őket és mivel körülötted egy 1-2 méteren belül körbecsap így ezen belül mindenkire hat. Szóval iszonyat jó, hidd el, nagyon hasznos. Egyébként tömegbe aura of power is nagyon jó, nagyon meggyorsítja az energia regenerációd (annál jobban, minél többen vannak az aurád hatáskörébe) ez után kell egy jó freccsenő kard és a leszámolás kardja. Magadra húzol minél több lényt majd pajzspörgés amivel elkábítod őket és lehet tombolni a leszámolással. Energiád nem fog hamar elfogyni, mivel sok ellenség esetén alacsony szinten is nagy mértékben megdobja a regenerációt.
Aurát nem váltogattam, igazából én csak a power aurát találtam hasznosabbnak, többit néha használtam csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Assetto Corsa Rally
- Revolut
- Home server / házi szerver építése
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest