Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Telekom mobilszolgáltatások
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Rewards
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
válasz
Louloudaki
üzenetére
ezek javítják az akadást ?

-
Tsumaas
senior tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Szevasz!
1.Amikor a szörny a "gépfegyvere" közelébe van, akkor kapcsold és ha jól emlékszem összezsugorítja a szörnyet(de nem biztos). Akkor kezd el lőnni, mint az állat és egy idő után megdöglik.
2.B.Lann nekem is hiányzik és van is nála quest. Ha felvetted(valahogy) akkor a quest írja - mikor kész van - hogy beszélj B.Lannel. Nah akkor odadzsalsz a semmihez és leadod. Ennyi. De szerintem nincs semmilyen update hozzá.
3. Elvileg feltöltik a HP-d, és pénz lehet adni "jótékony célokra". De pontosan nem tom mire jó.
-
Louloudaki
aktív tag
hi!
lenne 3 kérdésem:
1. a templomos bázison kaptam egy feladatot, amit nem tudok megcsinálni. a londoni towernél meg kéne ölnöm egy nagy valami szörnyet, körben vannak nagy gépfegyverek, ha közel megyek, megjelenik a párbeszéd jel rajtuk, kattintok rá, akkor elkezd lőni a szörnyre egy darabig, de hiába futkosok körbe és kapcsolom be mindet, csak nem döglik meg. nincs lila kérdőjel a pályán sehol, a szörny életereje se látszik, és nincs több infóm a kapunál lévő templomos csajtól, csak annyi, hogy öljem meg. de hogy vaze?
2. a templomos bázison hiányoznak karakterek, pl brandon lann, csak az oszlophoz tudok beszélni, ami elég gáz, mert ha van valami küldetése neki vagy a többieknek, nincs fölöttük sárga felkiáltójel és a térképen se látszanak, szal random megyek oda hozzájuk és kérdezősködök. van valami update patch ehhez?
3. az állomásokon vannak vörös kereszttel jelölt orvosfélék, ők csinálnak is valamit, vagy csak dísznek vannak?
köszi előre is.

kollégának alább: nekem is szaggat 2.2ghz core2 duo + hd2600xt 256mb alatt, ha megidézek egy csomó elementált és sok az ellenség. ehhez viszont van valami update, majd megkeresem.
-
Májsztró
addikt
Üdv ! Olyan problémám lenne a játékkal ,hogy játszom , és amikor több ellenfél van egy helyen , lőnek , szétrobbannak , stb ... akkor erősen beszaggat a játék , 10FPS alá is esik akár. A grafika minőségét közepesre tettem , de ugyanúgy beszaggat ha sokan vannak ! 8.10-es Catalyst van fent , konfig az adataimnál.
Pls help !
-
Ateszzero
őstag
Már leszedtem,és újra is telepítettem,de mindhiába.Akkor is ezt a hülíe ablakot adja ki,és bármit is írok rá csak kilép.
Érdekes hogy a multi része indul!!Na erre varrjatok gombot.Tessék programozók,egy kis feladat!!
Az ablak másik felén csak annyi van hogy ok,és cancel -
Ateszzero
őstag
Sziasztom !
Nekem a játék nem indul el.Azt hallottam vistán jobban megy ,de nekem el sem indul!
Beön egy kis ablak hogy"error upload server",kér egy usernevet,és kész.
rányomok egy okét ,és a vista bezárja a programot.
Please help.
Régen indult,most miért nem? -
Ájvé
veterán
Lesz valamilyen támogatás állítólag (lehet csak sp), megjelent egy újabb hír.
Persze konkrétum nincs, csak annyi, hogy új csapatot hoztak létre és már dolgoznak egy kiegészítésen ami a Abbysnál is jobb. Szervereket továbbra is Namco viszi aki le fogja állítani azokat.
Koreai szerverek mennek amúgy és event van, csak IAH által üzemeltett távolkeleti szerverek álltak le. -
Wolverine
félisten
válasz
Tsumaas
üzenetére
EU/NA esetben nem lesz, mert nincs meg a személyzet, aki beizzítsa. A koreaiaknál viszont gyanítom, már tart.
szerk: szvsz Tiggsnél (korábbi CM) nem kell hivatalosabb forrás, ő pedig azt írta a hivatalos fórumon, hogy a Hanbit miatt lesznek lelőve a nyugati szerverek, mert exkluzív koreai cuccot akarnak csinálni a Hellgate-ből. -
Wolverine
félisten
Az a probléma, hogy a Hanbit honlapját nem tudom megnézni - egy pillanatra bevillan egy HG:L-es banner, aztán hibaüzenet... nyilván a tartótkodási helyem miatt; de az ausztrál oldaln ezt a linket találtam. Két hónappal ezelőtti hír, és az online fordító nem az igazi - de ezek szerint az övék a játék... (és Tiggs is erre utalt a Tsumaas által linkelt hír topicjában)
-
Ájvé
veterán
Namco üzemelteti és állítja le Január 31-én a szervereket.
Mindenki megkapta a sub státuszt addig, ill minden belépésnél egy respecs token is jár (ha az előzőt elhasználtad, mert 2 db nem lesz egyszerre). -
Tsumaas
senior tag
Nah új csapat vette át a játékot!! végre... Ideje volt már, és ennek alkalmával mindent ingyenessé tettek. Szóval akinek nem tellett vagy esetleg nem volt hajlandó pénzt kifizetni, most ingyen mehet mindenki Stonhange-be és azon túl...
-
modern5
tag
sziasztok,
eladnám a hellgate:londonomat. Kifogástalan állapotban 1 db 9-es szintü karival amit kb 4 alakalommal tápoltam. Ez természetesen nem az értékét növeli csak azért mondom hogy még csak nem is használtam sokat.
Természetesen regisztráltam de ha jól tudom lehet jelszót váltani szóval akinek kell az félelem nélkül magáénak tudhatja.
2500 forint. Kibontott és haszált de kifogástalan állapot. Szóval akinek megéri 1500 forinttal olcsóban kérem privátban jeletkezzen. Átvétel: személyesen, BP, moszkva és oktogon közt.
-
Tsumaas
senior tag
2.0 patch mikor lesz, és a tartalma csak előfizetőknek jár? És petet hol lehet szerezni, és csoportos PVP-t hogy kell kreálni?
-
Ájvé
veterán
Skill retrainer.
Csak akkor kaptak (MM és örző ill más kari is kapott már) skill retrainert a karakterek ha változtatás történt a skilljeikben, ez legutobb 1.2 patch esetében van, Egyébként máskor nem lehet kapni. Szerezni is lehet a játékban, de csak előfizetők tehetik meg ezt jelenleg, persze az előfizetők által beszerezhető skill retrainert lehet kereskedni vagyis jó pénzért lehet azt is venni. -
Tsumaas
senior tag
Akkor ez megérte
Nem fizet semmit, és élvezheti az előfizetés előnyeit... de szaaar
Mellesleg nemrég végignyomtam a fő szálat, és arra lennék kíváncsi, hogy mi is a pontos történet. Én valami olyasmire következtettem, hogy Murmurr akart lenne a Pokol Ura, de Sydona-t nem tudta legyőzni, de mivel nekünk sikerült, ezért ő az új Úr, vagy valami hasonló. -
Ájvé
veterán
Tiltsd le a bankodnál az utalást, így nem fogják tovább vonni.
Az előfizetés jelenleg be van fagyasztva, se előfizetni nem lehet se lemondani, viszont mivel a fagyasztáskor előfizető voltál, így minden előnyét élvezheted a továbbiakban.
Jelenleg a Comerica nevű banknál vannak a játék jogai és nem tudni mi lesz a sorsa. -
Myair
tag
Na ez faxa. Márpedig valahogy akkor is meg kell szüntetnem az előfizetést, olyan nincs hogy nem vonhatom vissza.. miért fizessek azért, amivel már nem játszom.. Lófaxt..
-
-
Myair
tag
SZaisztok. Tudna valaki segíteni? Elő vagyok fizetve a game-re, 3havonta szedi le a kest a bankkártyáról, annó ugy adtam meg, mostanra meguntam a gamet, és meg szeretném szüntetni az előfizetését. ezt hogy tehetem meg?

köxi a segítséget

-
bandiras2
senior tag
nagyon kihalt lett ez a topic. Tecsóban láttam a gamet 3000ért.

kár érte, faji kis game. -
bandiras2
senior tag
Találtam kis bugot.
Megkaptam a fekélyirtót a boszorkánytól, kinyírtam a furunkulust, majd kaput nyitottam és hazaugrottam hogy eladjam a sok cuccot. Lépek vissza a csatatérre, meginottvan. Akkor adunk neki! Kihasad, megin jön a főszörnyHURRÁ! Jackpot!8x nyírtam ki, aztán meguntam, bementem a szemközti állomásra, ekkor észrevette magát a játék, és most már nem adja.
Jó menet volt, sok arany, XP meg nyersi! -
Ájvé
veterán
válasz
*Z/\ck*
üzenetére
Nem ingyenes a játék, hanem mint írtam befagyasztották az előfizetést, aki előfizető volt az adott pillanatban az az is maradt, de jelenleg nem lehet újonnan előfizetni.
A FSS gyakorlatilag tönkrement, a szervereket is valószínűleg a Namco fizeti, de a játék sorsa nem ismert, bárt Namco fejes emlegetett pár hete valamilyen bejelentést ami azóta se történt meg ... -
Ájvé
veterán
válasz
fiATHaLON
üzenetére
1:
Lehet online játszani, de a fejlesztő cég tönkrement és nem tudni még jelenleg mi lesz a játék sorsa (bár az biztos, hogy valaki tovább fogja vinni a játékot, szóval megszűnés nem valószínűsíthető az eddigi hírek alapján).
2:
Előfizetési lehetőség jelenleg be van fagyasztva, aki előfizető volt a befagyasztásakor, az tovább élvezheti az előnyeit teljesen ingyen, aki meg nem fizetett elő, az nem is képes jelenleg rá és nem is lehet tudni mikor lesz valamilyen változás a jelenlegi helyzetben, mivel senki nem nyilatkozik a játék jövőjét illetően semmit.
3:
Nem olyan sok cuccról maradsz le, inkább az új területek, helyszínek amik fájóbbak lehetnek talán. -
fiATHaLON
őstag
Valaki valamit?
-
fiATHaLON
őstag
Most végeztünk a Titan Quest-tel, és a barátommal
azon morfondírozunk, hogy belevágunk ebbe a játékba.
Két kérdésem lenne:Olvastam itt, hogy van némi fennforgás a rendszerben...
Most akkor lehet online játszani jelenleg, vagy sem?Van-e benne annyi variálási lehetőség, mint a Diablo/TQ játékokban?
(tárgyak, fegyverek, vértek stb...)Na jó, esetleg egy slusszpoén a végére:
Sok cuccról/küldetésről lemarad az ember, ha csak a játékot veszi meg,
nem fizet elő havonta?Előre is köszönöm!
-
Zee21
aktív tag
válasz
Rain Blade
üzenetére
Szeva!
hat add le a kuldit és probald meg megegyszer
(jobb ötletem sajnos nincs :S)üdv
-
Xelo
addikt
"The game is up, the servers are not going away in the short term and any major changes to status will be communicated in advance," Namco Bandai senior business development director Zack Karlsson wrote on the game's official forum

-
Rain Blade
tag
válasz
Kovacsgabor
üzenetére
Hali !
Tudna valaki segíteni? elakadtam...
" Csokigyárnál " vagyok.megkergettem Techsmith 314.
És most az lenne a kövi hogy beszéljek Lucious Aldin-nal.
De nem tudok mert a csávó feje felett nincs semmi, hozzá se tudok szólni.
Pedig ez lenne a fő küldi ha minden igaz.
Green Park Station is próbáltam beszéli a csávóval. (mivel ott is ottvan 2helyen 1*-re)
de ott se jártam sikerrel.Valami ötlet?
-
Wolverine
félisten
-
Ájvé
veterán
Egyenlőre még éldegél:
Hivatalos fórum.
A jövő pedig ismeretlen és kétséges, hiszen előfizetés befagyasztva vagyis nincs tovább jövedelme a cégnek az online játékból (csak a játék eladásokból). Örökké nem húzhatja így, valamit kell tenniük előbb utóbb, vagy majd (ill már) tesz a Hanbitsoft, ami nagyon ráizgult a HG:L-ra (Mythos az biztos az övé lesz, ha megszűnik a Flagship, a HG:L jogok viszont egy Comerica nevű banknál vannak, de amíg nem megy csődbe a Flagship addig nem kapják meg a jogokat (a jogok kölcsön fejébe kerültek ezekhez a cégekhez.)).
Ezt így összevetve nem túl rózsás a helyzet, de nem akarok találgatásokba bocsátkozni ...).
Friss hírért amúgy a Hellgategurut érdemes látogatni ... nem ilyen magyar "top" gamer siteokat (GS, pcguru, hardwired és társai ...). -
Ájvé
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Attól még megy a szekér, hogy kicsit döcög.
Szerverek mennek és működnek, előfizetni nem lehet az igaz, de accountot lehet attól létrehozni (Pcguru újabb balfaszsága), 14-én még zsét is vontak (mostmár elvileg tényleg nem, de hát a történtek után kinek lenne képe hozzá, majd ha rendbe jönnek a dolgok vonnak majd újra).
Flagship most próbál kievickélni gondolom és valamilyen megoldást keresni.
Hanbitsoft meg kaparja az ajtót már, mert szeretné megszerezni a HG:L jogait ... reméljük nem sikerül neki. -
alien_
őstag
Sajnálom, pedig elég ígéretes próbálkozásnak tűnt..
Most már Billy fiú igazán visszakulloghatna D3-mat hegeszteni..
-
Wolverine
félisten
A jelek szerint meghalt a Flagship, a Hellgate sorsa perpill. ismeretlen.
-
Djuree
félisten
na a csontváz boss probléma megoldódott, egyszerűen eltűnt a pályáról

viszont ez a szar hellgate kinyírta a gépem
egyszercsak csonttá fagyott, azóta a win sem jön be, kékhalállal újraindul mindig. lehet beszívta az egyik hellgate 
-
Ájvé
veterán
Mindig kinyírtam simán, csodálkoztam mikor valaki egyszer szólt harc közben, hogy használjam az altatót, meghalt akkor én is elnyomtam, azt meg ő nem tudta, hogy utána is el lehet nyomni és ugyan úgy sikeres a küldetés.
Úgy mellesleg be lehet húzni gyors gombba az altatót (pl 1-9 számok vagy q és e) így harc közben is simán el lehet nyomni rá, de mondom ha ezt nem tudod megölni, nem tudom mi lesz veled később, ez nagyon a játék elején van még ... -
Ájvé
veterán
-
Djuree
félisten
na bakker mekkora bug.
van valami lord milnight vagy ki leicester square-n amit valami altatóval le kéne gyengíteni. elkezdtem nyírni és kiírja a játék hogy használjam az altatót. nem sikerül mert az inventoryban van és meghalok. újraéledek covent garden állomáson és az egyik npc fölött van egy sárga kérdőjel hogy megcsináltam a küldijét. odamegyek hozzá és elveszi az altatót
pedig még nem nyírtam ki a bosst csak gondolom ez egy bug.
altató nélkül meg nem megy, mert nagynehezen kinyírom de mindig ujraregenerálódik
mellette meg nem bírok elmenni mert extra gyors és erős, ki kéne nyírni de hogy elvette az altatót így nem lehet... -
Djuree
félisten
nah elkezdtem én is. demót anno próbáltam de az nagyon szar volt

gondoltam jön a dio3 és hát eredetileg ez lett volna a dio3 hát nosza vigyük végig
csak nem lehet olyan rossz.
7-es szintű mérnök vagyok, grafra nem olyan rossz, viszont kicsit szegényes minden másban de talán nem unom meg nagyon a végéig
-
Oxi
aktív tag
-
Oxi
aktív tag
Ma megvettem az eredeti játékot. Installáltam, majd feltöltöttem a játék altal ajánlott patcheket. 1.3 asszem. Végeredmény: se az egyszemélyes se a többszemélyes játék nem indul el. Valami Vistas színsémával ütközik. Régebben játszottam a feltört verzióval. Annak nem volt semmi baja a Vistaval sem. Mi lehet a probléma?
Köszi
-
Ájvé
veterán
válasz
jozef11
üzenetére
Tessék nézd meg:
Hellgate:London map -
jozef11
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség mert elakadtam a játék vége felé. El kellene utaznom a Liverpool állomásra de nem tudom ,hogy merre induljak nem jelöli sárgával a játék sajna.
Valaki letudná írni merre menjek?
Előre is köszi! -
Zee21
aktív tag
2.0 mikor fog kijönni???
-
Zee21
aktív tag
Sydonai EU:
-Zeemester lvl35 Blademaster (első karim ugyh skillek is összevissza meg hát szar az egész
)
-Cepheus21 lvl21 Evoker (Monument statinnél vagyok kicsit tápos meg minden most ezzel nyomom)meg van még két elite templarom egy örző és egy bm meg egy sima lvl14-es idézőm de ezt szerintem nem fogom folytatni mert nem tetszik.... (meg mert elszartam ezt is
) -
király bizony. Én egyébként állat módjára csináltam meg ezt a pályát, mégpedig úgy, hogy kihasználtam azt, hogy az emberek jóval lassabban mennek mint a kamera, úgyhogy addig kattingattam jó gyorsan míg nem volt a nézetem Belzebúbnál, és nyomtam neki a légicsapást, előbb-utóbb meggyulladt, és akkor rendesen ment le az élete, kinyírták az embereim max 3-4 szer és meg is volt a pálya

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Macbook NEO
- Hobby elektronika
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, hogy a

Nem fizet semmit, és élvezheti az előfizetés előnyeit... de szaaar
Mellesleg nemrég végignyomtam a fő szálat, és arra lennék kíváncsi, hogy mi is a pontos történet. Én valami olyasmire következtettem, hogy Murmurr akart lenne a Pokol Ura, de Sydona-t nem tudta legyőzni, de mivel nekünk sikerült, ezért ő az új Úr, vagy valami hasonló.
gyakorlatilag minden gaming site-on fent volt a hír.

UP! a topicnak!