- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
köszke a linket, elolvasom ;) bár asszem én elég jól elvagyok a mostani csapatommal. a reaper (kaszás) minden 300. másodpercben használható csak, és 155 az energiaköltsége... azért a következő szinten adok neki 1 pontot, megnézem mit tud. a warperre (térgörbítő) is adtam 1-2 pontot, hogy kipróbáljam, carnagor többet ér szerintem. lehet hogy tanknak ajánlott a carnagor, de így felfejlesztve nagyon hasznos társ. viszont ha nem fejlesztettem volna és csak tanknak használnám akkor hamar kiütnék, ahogy az az elején volt vele. sebző lények az elementálok, de a vajákos gyógyításával sem túl erősek, pláne ha az a dinka ott ugrál a démonok közt és hamar kinyírják, mert se támadni se védekezni nem tud túl jól. lényeg a lényeg, nekem a carnagor a kedvencem.

mérnökkel is játszottam 13. szintig, de ott hagytam abba, hogy a whitehall a következő küldetési pontom, ott a kijáratnál rögtön van 2 zombiidéző meg még pár nemtommi és hiába van automatám, rakétás robotom meg 3 gátló robotom, pár másodpercig bírják, aztán rámront mindenki és vagy visszamegyek az átjárón vagy meghalok.
hanyadik szinttől van az, hogy a robotok is tudnak felvenni fegyvert meg páncélt? szint töltése közben kiírja néha tippként, hogy fel lehet őket javítani hogy ezt tudják, de még nem jöttem rá, hogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest