- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F-ECT$
titán
-
zsuha
aktív tag
válasz
sztanozs #36718 üzenetére
Ahhoz,hogy megerje rerorrolni, a várható értéknek 50 felett kell lennie.
Az, hogy nagyobb a valószínűsége annak hogy 50/60/100-as questet kapsz,mint 40-est, pedig pusztán annyit jelent, hogy a várható érték 45 feletti. Ebben hibás a gondolatmenet. 45 feletti nem egyenlő 50 felettivel. Ez a valasz a 36679es kommentedre
gbela végig ezt próbálta szemléltetni.
-
gbela
senior tag
válasz
sztanozs #36684 üzenetére
Személyeskedéssel minden megoldódik
Várható értékről csak és kizárólag az utolsó hozzászólásodban beszéltél, én pedig végig azt próbáltam (úgy tűnik rosszul) hangsúlyozni, hogy azzal kell, addig csak az esetek számáról volt szó, fects kollégánál is és Nálad is.
Mindenesetre, örültem -
gbela
senior tag
válasz
sztanozs #36682 üzenetére
Ha nagyobb valószínűséggel nem jársz jobban, akkor nem érte meg, nem?
De még ki sem számoltam, szóval lehet total even amúgy, a gondom inkább csak a Ti módszertanotokkal van.Könnyű amúgy belátni, hogy az nem jó, mert vegyük azt, h a rosszabb az nem 40es, hanem minusz 10000 goldos quest. Vegyük, hogy csak 1 db ilyen quest van. Ha a Ti módszeretekkel számolunk, akkor megéri mindig rollolni, hisz 33ból csak 1 esély van rosszabbra. Mert gold mennyiséget nem néztek. Míg belegondolva tudjuk, h sosem szabadna ilyen feltételekkel rollolni.
-
gbela
senior tag
válasz
sztanozs #36679 üzenetére
Ez igaz, de nekem továbbra sem tiszta miért számoltok az 50-essel is. Ha arra pörgettél ugyanott vagy, 0-t nyertél, 0-t vesztettél. Ti ezt egy az egyben hozzáveszitek a plusz oldalhoz.
Igen, jóval nagyobb az esély arra, hogy nem jársz rosszabbul (az esetek számát nézve, nem a gold mennyiséget). De ennyi erővel én azt mondom h nem jársz jobban, mert 40/50-es questet sokkal nagyobb arányban kapsz, mint 60/100-ast. De ez sem lenne jó érv, mert nem ezt kell nézni, hanem hogy goldban hogy jársz. Ott pedig csak azt kell összevetni, hogy mikor jársz jobban v rosszabbul. Abban a kevesebb esetben amikor nagyobb küldit kapsz kevesebbet nyersz, mint azon esetekben mint amikor kisebb küldit kapsz.Vagy ha a ti számolásotokat szeretnénk vhogyk kikupálni, hogy valós legyen goldban, akkor az 50-esek gold gainjével súlyozni kell az esetek számát. Tehát a Te számolásod alapján 54%-ban kapsz "jobb" questet, de gold mennyiségben ez sokkal kisebbet hoz (hisz az 50-es rerollok 0 goldot adnak), mint amit buksz a 46% 40-es questen.
Én szivesen folytatom ezt bármeddig, mert math is with me
-
Yodamest
veterán
válasz
sztanozs #34044 üzenetére
Uhhh, durva. A molten giant megvolt, arra gondoltam én is, de ez a része, hogy a fatigue adja meg a kegyelemdöfést már túl komplex volt nekem
Gondolom ment volna közéjük egy sunfury mint a handlockba....
Egyébként meg mit keres egy mágus pakliban ez a lockos megoldás? Valahogy nekem fura...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest