-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#75376384 #81143 üzenetére
a lelkem mélyén még mindig fáj, hogy ekkora potenciál volt benne és a Blizzard elbohóckodta az egészet, ezért nem tudom teljesen elengedni. ha jönne a hír, hogy igen, most megcsinálták és már jó, akkor valószínűleg vissza is jönnék, a wild lapok betörésével simán szintre tudnék még kerülni bármikor. de perpillanat pont elég dolog van az életemben, amin rage-elni tudok, nem kell most a HS. gameplayt nézni amúgy még mindig szeretek.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#75376384 #79668 üzenetére
jó az új avatarod
igen, jól látod, semmi nem változott. én személy szerint már el is engedtem ezt a "talán egyszer megcsinálják azt a játékot, amit 4 éve kellett volna" hozzállást, olyan, amilyen és ha már egyáltalán nem fog szórakoztatni, abbahagyom. PC-n évente kb. 5 alkalommal indítom el, mobilon pedig még mindig bőven az áltag játékok felett van.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
#75376384 #76217 üzenetére
Eszembe se jutott visszatérni
Gyakorlatileg semmi lapkészletem nincs a jelenlegi standarból, szóval három legendaryval semmire se mennék.
Másik oldalról kicsit árnyékra vetődtél, én nem azért hagytam abba, és nem azért nem játszok a HS-el, mert nem tetszett, hanem azért mert a) ha gép előtt ülök, akkor "komolyabb" játékokkal tolom, b) mobilról meg akkor játszok ha csak pár percem van és lehet bármikor le kell tennem. HS-ben meg egy meccs ennél azért tovább tart (főleg arénában ami jobban bejött, mint a ladder), és nem tudsz pause-t nyomni meccs közben. Szóval mobilra meg nekem jobban beválltak a single player játékok.
Úgyhogy szerintem jó játék a HS, csak az "élethelyzetemnek" nem megfelelő -
-
pachito
őstag
válasz
#75376384 #75559 üzenetére
Mert ami fun abból már egyértelműen következik hogy valaki 'elbaszta a dustot'? Nem azt mondtam, hogy ne spóroljon, azt mondtam, hogy szerintem nem érdemes csak a végét várni, hónapokkal későbbre hogy leüljön a meta..azt meg megint nem hiszem el, hogy valaki ne tudjon párezer dustot/goldot félretenni a 'fun' részre, a többit meg tartogassa...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
#75376384 #75476 üzenetére
Ezt a játékmódot nem szabad hasonlítani az eddigi PvE módokhoz. Heroicoknak pont az a lényege, hogy tudod mire számíts, és összerakj egy olyan decket ami azt countereli. Ezzel szemben ebben a játékmódban az a lényeg, hogy *dobpergés* random jönnek az ellenfelek, illetve te is random kapsz lapokat, tehát nem tudod előre, hogy mire számíts, az a lényeg mennyire jól tudsz rögtönözni, illetve kezelni a randomot. Ha a "rogue", mint játékműfaj mond valamit, akkor arra hasonlít leginkább
Amúgy remélem népszerű lesz ez a mód, és jobban épít majd rá a Blizz, akár pl. egy achievement rendszerrel, vagy valami olyan reward rendszerrel ami a laddert nem befolyásolja.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
#75376384 #74904 üzenetére
Imadom ezeket a statisztikakat. Van kulon info magasabb rankokrol, mert ahogy nezem csak a 25-0 rankok latszodnak nem premiumban. Azt meg nem kell ismertetni milyen playek vannak a rank16 priestektol. Amig ez a rugo nem valami nagy wasistdas nehezsegben. A highlander pap ha felhuzza a nyolcfele clearbol parat nem tud veszteni csak ha nagyon nem figyel a burstre. Ja igen: Blizz szokott azzal jonni hogy “nezd ennyi meg ennyi a winrate tehat nem op/rossz”. Lasd patron akinek bitranyos winrateje volt. Igaz azert mert a top jatekosok brutalis aranyat lehuzta a 18-15 koruli 30% wr akik tobben voltak. Epp a napokban emlitettem a priestet aki harom db nzothot jatszott ki de igy is vesztett mert koze nem volt a tradekhez meg a hasznos removalokrol.
-
-
beherit
tag
válasz
#75376384 #74858 üzenetére
Ja, a legtöbben a ládára mennek, valahol meg is értem. Ez után a kör után én adtam fel, mert már untam és 0 esélyem volt. Most azért nem akartam nyomogatni az end turnt, hogy hátha jön egy random Deathwing a kezembe, amivel kb 5-6-szor kellett volna facet találni a rengeteg armor miatt. Inkább játszok egy másikat.
Ladderen amúgy utálom azokat a meccseket, amikor 100% a vereség, de húzza nyúzza a végtelenségig. Tudom, hogy a random miatt sokszor van pár % esély a sikerre, de azért bőven van olyan, amikor 100% a bukás.
-
F-ECT$
titán
válasz
#75376384 #74753 üzenetére
Szerintem is kicsit egészségtelen az a meta, amiben szinte csak tempo deckek vannak. (Anno még classic idején volt néhány nagyon erős neutral lap, és minden deck úgy nézett ki, hogy bele voltak ezek pakolva, meg melléjük néhány class minion, és spell; jött is rá gyorsan a nerf.)
Viszont másik oldalról érdemes ránézni a metára: minden(!) classnak van legalább egy 50% wr feletti deckje, és ezeket a deckeket még játsszák is, azaz szinte bármilyen classal lehet haladni, és szinte bármilyen class jöhet szembe, nem csak 1-2 féle ellenfélből áll a létrázás.
De tény, hogy nagyon sok a tempo deck:rogue, lock, wari, shaman, pala, hunter, mage, kivétel csak az egyetlen combo deckként árválkodó mage quest (ami még idegesítő is), illetve a big / jade druid és a big priest. Igazi control deck nem igazán van, mill decket se láttam már hónapok óta no nem mintha nagyon hiányozna, de színesebb lenne vele a paletta.
Btw továbbra is az a baj, hogy hiába jön majd megint valamilyen új mechanika, ha ez csak azt jelenti, hogy a jelenlegi mechanikával bíró lapokat lecseréljük az újakra, de továbbra is eldől a meccs a mulligankor, de legkésőbb T4-5 körül.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#75376384 #74755 üzenetére
ja, de mikor mást játszottam, akkor is utáltam ellene menni
annyi meg soha nem volt, hogy eatert legyen értelme techelni.
a big priest meg nyilván rng fiesta egy csomószor, de nem a konzisztenciát keresem benne, hanem a mókafaktort, az pedig van és ha nem aláznak meg a hatodik körig, akkor érdekesek a meccsek.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#75376384 #74753 üzenetére
pirate warrior
én amúgy big priesttel tolom, elég jó a winrate is vele, de a legfontosabb, hogy szeretem játszani. a rankomat telibe szarom, úgysincs időm lemenni 5-ig, akkor meg teljesen mindegy, úgyhogy megyek azzal, amit élvezek, ez most éppen olyan.
mondjuk a quest mage-et én is rühellem, mert van 5% esélyem, hogy annyira szörnyen húz, vagy hogy a LK ad egy lénylopást és ki tudok húzni egy kulcslapot a paklijából. de 95%-ben megaláz és mire biztosan tudod, már vagy 10 perce játszol ellene.
-
micafighter
nagyúr
válasz
#75376384 #74645 üzenetére
Leirtam már egyszer régebben, szvsz probléma, hogy nincsenek különbözö "tier"-ek amit a játékra lehet költeni. Van a 4havonta 1x-i preorder, és ennyi, ezen kivül nem nagyon lehet a játékra keveset költeni. Keveset költeni alatt azt értem, hogy nincs értelme mondjuk havi 5ezer HUF-ért pakkokat venni. Nyitsz 10 pakkot, lesz benne 1 epic, nem fogod ugy érezni hogy ez hú de jól megérte. A preordert leszámitva nem éri meg havi 5ezret a játékra költeni, mert nem vagy azzal a pár pakkal sokkal előrébb. Sokat lenditene a kezdők helyzetén, ha lenne egy welcome bundle-hoz hasonló dolog, ami nagyon jó áron sokat ad, mondjuk 3ezer HUF-ért kapsz 15 pakkot meg egy garantált legó-t, de hogy ne boruljon fel a játékból a bevételük emiatt, lehetne korlátozni hogy ebből csak havi 1-et lehetne venni mondjuk. Az 1 évnél fiatalabb accountok meg mondjuk vehetnének belőle havi 2-őt. Vagy egy hónapig heti 1-et. A streamerek, meg a tehetősebb casualok akik 500 meg 1000 pakkot meg afelett nyitnak új kiegkor, azok nem fognak emiatt kevesebbet költeni a játékra, akik rendszeresen preorderelnek azok se fognak emiatt kevesebbet költeni a játékra, mert nem váltja ki a preordert, ez szerintem netto nyereség lenne a blizzardnak meg a játékosoknak is. De ha 9 deckslotra éveket kellett várni, erre nem tudom mennyit kell majd várnunk..
-
-
h3lios
addikt
-
beherit
tag
válasz
#75376384 #74639 üzenetére
Én akármikor játszok, mindig olyan érzésem van, hogy mindenkinek megvan minden lap, csak nekem nem
Egyébként a warlock legendaryra tettem félre 1600 dustot, hogy hátha valami must have lesz, és ne ezen múljon majd valami, de nem tudom elképzelni, hogy ez valamikor működhet.
És akkor Marint mindenki megkapja ingyen, jól értem? Vagy kell valamit csinálni hozzá? Nem volt világos nekem ez a rész.
-
h3lios
addikt
válasz
#75376384 #74625 üzenetére
Az ingyenes játékmódot elfelejted ?
Az új játékosoknak tökéletes lesz, mert nem kell hozzá belépő gold mint az arénához és mégis eljátszhatnak majd az AI ellen..
Pasziánszozni sem azért szoktak az emberek, mert a végén jutalmat kapsz érte.
Egyébként ezzel a "hisztivel" már azért átesünk a másik oldalra. Kapunk 1 ingyenes ÚJ játékmódot és azon sírunk, hogy nem ad reward-ot...
Mindezt úgy, hogy kapunk 1 ingyen legendary-t 1 szimpla belépésért. Ha nem tetszik le lehet bontani és +400 dustod van. -
tomazin
veterán
válasz
#75376384 #74579 üzenetére
hát itt egy olyan írnak 6ot és 8at is. szóval 10-én
-
beherit
tag
válasz
#75376384 #74512 üzenetére
Jah.. én f2p jászok és össze tudtam rakni ezt, mert volt pár szerencsés nyitásom, egyedül 1 doomsayert meg a dk-t kellett hozzá craftolni.
De ezek a 10-12k dustértékű deckek nagyon messze vannak. Valamennyit lehet költenék rá, de nincs rá garancia, hogy elköltök 10-20 dollárt és megkapom Lyrát. Annyi paklit meg hadd ne vegyek már, amiből összejön 1600 dustfausto: Van mountain giantes+faceless shambler verziója is, csak nekem olyan lapjaim nincsenek, nem is akarom már a facelesst craftolni, ki lehet próbálni azt is.
-
micafighter
nagyúr
válasz
#75376384 #74498 üzenetére
Ő arra gondolt, hogy most nem volt az mint az event kezdeténél, hogy a meglévő arena draftodat retire-olják automatikusan, a jutalmat megkapod érte, és az ingyen ticket mellé kapsz +1 ticketet, tehát megkapod a bent lévő arénád jutalmát, plusz 2 ticketet. Mert most nekem is volt bent aréna, az bent maradt, és csak egy ticketet kaptam, ahogy te is.
-
h3lios
addikt
válasz
#75376384 #74137 üzenetére
Nyilván nem ugyan az a kettő, de akik ezzel vissza akarnak élni nem tart sokból összedobni 1 eventet és a fentebb említett példákból nem túl nehéz hitelesíteni sem őket. Megoldják 1 rosszabb környéken, aztán hello telefon meg egyéb értékek. Mert valszeg a próbálkozó kedvű emberek nem csoportban fognak érkezni.
Egyébként ez azért vicces, mert volt Redditen, aki írta hogy 1 étteremben szeretett volna 1 valódit szervezni, még 1 mini versenyt is tartottak volna, ahol a nyertes ingyen kaját kap. Az étteremben lebeszélte a dolgokat, a kaja árát kifizette, majd nem fogadták el a tawern kérelmet. Szóval kb. szégyen amit a Blizzard csinál.
-
emperorka
tag
válasz
#75376384 #73896 üzenetére
Tudom hogy rank 10-en nincs kezdő. Az a baj hogy rank 20-on se nagyon van. Igaz hogy régen is kemény volt a ladder alja mert sokan itt farmolták az arany hősöket. Csak most meg mindenki legend hátlappal meg arany hőssel tolja, legalábbis az első pár napban, gondolom azért vannak ott mert nem tudnak előre jutni. Erre mondtam azt hogy egy kezdő játékos kezdő lapokkal teljesen esélytelen, hacsak nem áldoz rá súlyos tízezreket a játékra. Sajnos ez van, ezt kell szeretnünk.
-
tomazin
veterán
válasz
#75376384 #73852 üzenetére
rányomsz a gombra, hogy próbáld ki és átmegy az amazon oldalra, ahol kiírja, hogy aktív a prime, majd vissza ugyanarra a weboldra (ahol elindul a videó miért fasza a prime) és ugyanúgy rányomhatsz a gombra?
btw én meglévő twitch accomról mindent leszedtem (bnet és amazont is), majd utána rányomtam, hogy szeretnék ilyet, átvitt az amazonra, beléptem (igen, kiléptem, majd amikor twitchről jöttem akkor be), ekkor sikerült aktiválni a tw primet. majd ezután még a bnet accot is hozzá kellett kötni (mert már okosan nem kódot adnak)
-
-
Chumlee
senior tag
válasz
#75376384 #73190 üzenetére
Mikor hogy esik , ha tudod milyen minőségben ír hsz-t akkor nem vagy köteles elolvasni ,de téma lezárva . A hsz-edből az a rész zavart ,hogy alacsony rankon lévő emberek nem tudnak/ rosszabbul játszanak . Holott csak lehet kevés lapja van az illetőnek (jelen esettben ez nem igaz h3liosnak van lapkészlete csak időt nem szán a játékra).
Más rank 5 felett nem nagyon tudok haladni csak a megszokott Pirate Warriorral attól meg falra mászom . Őt lettek ?
-
h3lios
addikt
válasz
#75376384 #73190 üzenetére
Már bocsi, de a világ legnagyobb hülyeségét írod le. Az, hogy nem játszok naponta órákat komolyan odafigyelve a játékkal 1 dolog, de véleményem lehet és ha valaki ebből él (de így sem érdekli a dolog) azzal kritikus vagyok. Ahogy többen is írták rank 25 -ös player is látja, hogy milyen hülyeségeket csináltak a mostani tornákon.
Egyébként pedig több 100 (de lehet 1000 óra pro stream-en vagyok túl, tehát tudom hogy mit jelent a misplay és mi kell ahhoz, hogy valaki jó legyen).A te megközelítéseddel ha beülsz a moziba és látsz 1 irtózatosan sz.r 0 effort remake filmet akkor nem állíthatod meg, hogy sz.r, mert nem vagy sem filmkritikus sem rendező.
A foci esetében sem mondhatod meg, hogy 1 forintot nem ér a magyar foci, mert nem vagy edző, vagy játékos. Értem, hát figyelj ilyen gondolkozással is lehet élni, csak sok értelme nincs.
Azzal nem tudok vitatkozni, hogy néha rage-elek 1 sort a játékon (a saját hülyeségem miatt, mert túl komolyan veszem). Viszont az, hogy nem értek hozzá elég erős túlzás.
Majd ha annyi időt fordítottál különböző profik / versenyek követésére mint én, majd akkor meghallgatom és foglalkozok a véleményeddel.
-
h3lios
addikt
válasz
#75376384 #73177 üzenetére
1. A profilképnek nézz utána.
2. Szerintem ennél durvább stílusban is megállná a helyét az állításom. Felfogtad te egyáltalán, hogy sokak a HCT bajnokságon ebből a játékból élnek ? Nem melóznak mellette, hanem streamelésből / versenyek pénzdíjaiból tartják fent magukat.
Szerintem ilyen szinten ilyen brutál hibák / yolo playek nem férnek bele. Az egész rendszer megalázása az, hogy az Ázsiai játékosok még a döntőben is akkora hülyeségeket csinálnak, ami már egy EU régióban a csoportkörből is kivágná őket.
Ez olyan, mintha targoncásként beleférne az, hogy heti 1 raklap árút elborítasz és naponta kockáztatod valakinek az életét, mert neked így gyorsabb, meg amúgy is kit érdekel.
A különbség a 2 meló között csak annyi, hogy a HS-el többet lehet keresni és sokkal kényelmesebb.
Ezeknek a szerencsétleneknek csak annyi lenne a dolga, hogy hamár eljut pontok alapján a selejtező bajnokságra ne csináljon hatalmas hülyeségeket.Tudnék most néhányat sorolni, kezdve a Yolo Doomguard-al, amikor kézben ott van Guldan. Vagy akár a koreai srác játéka, amikor kint van boardon a 4/8 windfury és nem Tarimozik. Kövi körben jött a Steed + Crazed Alch. és el is vesztette a meccset (meg a végén az egész bajnokságot).
Szóval szerintem teljesen jogosan szidom őket ilyen stílusban. Itt nem arról van szó, hogy otthon játszogat és "jajj missplay LUL". Hanem arról van szó, hogy az egész éves munkáját teszi tönkre az oda nem figyelés és a gyors játék miatt.
Nem véletlenül soha nem került még csak a közelébe sem ázsai arc a VB döntőnek. Hatalmas a szintkülönbség a régiók között.
És igen, kicsit frusztrál a dolog, hogy a kedvenc játékosaim nem kerülnek be a döntőbe és nem láthatom őket játszani. Pechemre az EU régió a legerősebb és itt nem férnek bele ilyen rank 20 misplay-ek.
Viszont helyettük nézhetem a döntőben 2 srác küzdelmét, akik össze vissza hibáznak minden 2. körben.
Emlékszem tavaly Tarey millelt 2 lapot blizzcon bajnokságon mert nem figyelt oda warlock paklival. -
Gyuri27
félisten
válasz
#75376384 #72972 üzenetére
A blockkal magával nem volt gond.
A gond az volt, hogy nem kellett csinálni semmit és nyert. Vagy 3-4 darabot játszott ki belőle.
Lehetett volna legend spell. Amiből egy meccsen akármi történik 1 darabot rakhat csak ki.
A dk jaina block nélkül is marha erős lesz. Nem op. -
-
KISDUCK
addikt
-
whitezo88
nagyúr
válasz
#75376384 #72510 üzenetére
Melyik az? Én domoval szenvedek vagy 1 órája...
VÉGRE! Doosayeres full clearre tettem ki és végre nem lőtte le... [link]
deck:
### Custom Paladin
# Class: Paladin
# Format: Wild
#
# 2x (0) Forbidden Healing
# 2x (1) Blessing of Wisdom
# 2x (1) Humility
# 2x (1) Mistress of Mixtures
# 2x (1) Zombie Chow
# 2x (2) Doomsayer
# 2x (2) Equality
# 2x (2) Wild Pyromancer
# 1x (3) Aldor Peacekeeper
# 2x (3) Rallying Blade
# 2x (4) Consecration
# 2x (4) Hammer of Wrath
# 2x (4) Truesilver Champion
# 2x (5) Solemn Vigil
# 2x (8) Lay on Hands
# 1x (9) Majordomo Executus
#
AAEBAaToAgKPCekRDooB+gHcA9IE9AXPBtYG9gfdCtkN4hGKrgLZrgLexAIA
# -
Cathfaern
nagyúr
válasz
#75376384 #72407 üzenetére
Bár ezt soha senki nem erősítette meg, de az Overwatch esélyesen úgy lett, hogy amikor rájöttek, hogy kénytelenek lelőni a tervezett új MMO fejlesztését, akkor úgy döntöttek, hogy túl sok minden elkészült belőle ahhoz, hogy tutál kukázzák az egészet. Szóval a meglévő lore / karakterek / látványvilágra építeni akartak egy (MMO-hoz képest) egyszerű játékot, hogy ne vesszen el minden (beleértve a tőkét is). Az, hogy emellé sikerült egy meglepően jó játékot összehozni, az csak plusz
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#75376384 #72253 üzenetére
valahol a kettő között van az igazság, mert maga a droidos app eléggé vacakul van optimalizálva és iszonyatos a hyeligénye, szóval azért lenne még mit reszelni rajta. viszont az is tény, hogy nekem komoly működésbeli gondjaim elég hosszú ideje nem voltak vele, ha el is dobja a kapcsolatot, többnyire hamar visszatalál, idén talán egy meccs volt, amit konkrétan az app miatt buktam. és én csak mobilon játszom.
-
F-ECT$
titán
válasz
#75376384 #71989 üzenetére
A Lore azért kapott nerfet mert auto include volt mindenféle druid deckbe (még az agro vonalon is). Emellett, ahogy írtam és írják is: az 5 draw inkább hátrány, mint előny, pláne a második lapnál.
Btw kezd eltűnni Lich King a control deckekből, persze azért még mindig sok deckben szerepel, de már nem feltétlenül mindben. (Könnyen leszedik, sokszor ad halott lapot.)
Viszont egyre inkább érzem, hogy kellene craftolnom egy Malfot, hosszú távon is jónak tűnik egyelőre.
-
h3lios
addikt
válasz
#75376384 #71989 üzenetére
Ahogy fentebb írták az 5 húzás inkább hátrány mint előny. Túl sok lap egyszerre ahhoz, hogy tudd kezelni a kezed méretét. Ráadásul 10 mana, tehát még csak ki sem tudsz mellette szórni valami kis miniont. Húzásból kb. 3 lenne az ideális mennyiség, akkor valóban iszonyat broken lenne, mert tudnád egymás után dobálni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest