- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
én is gondolkoztam hogy veszek, még Mekkatorquet is kapnék, bár 3x hozták ki ellenem és mind3x nem élte meg a köröm végét. ma is jött, csirkébe lőttem egy mage képességet, a gnómot meg lekaptam egy fireballal. de ez a jó a játékban: nincs olyan amit pár manából ne lehetne leszedni. jöhet akár 100/100, egy assassinate, big game hunter, poly, hex stb ugyanúgy kicsinálja...
-
Sirandrish
legenda
Én általában elvből sem fizetek olyan játékban amiben ingyen is minden elérhető csak lassabban.
Én ráérek..nem akarok mindent egy nap alatt meg akkor kihal az érdeklődésem hamar, azt meg nem szeretném
Szóval nekem a két pakli jó küldik mellett is átlag 4 napi küldi, és az már csak igazán húzós
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Ingatlanos topic!
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Xbox Series S (512GB + 1 TB SSD)
- ThinkPad E495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- Gombászkönyvek egyben
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest