Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz F-ECT$ #57391 üzenetére

    Van benne valami, de pl. en utoljara augusztus 31-en kaptam play friend questet, de nem felejtem el kinek tartozok meg ;)

    Miota "veletlen" elromlott a Karazhan megjelenes korul es csak 40G questeket adott ,azota sokkal surubbek a 40G questek, es miota elindult play friend is volt hetente 1x legalabb, most meg 4 hete nem kaptam.
    Volt olyan 40G-s questem, amit nem jatszottam ki igy 4x tudtam cserelni, es 40G-s jott folyamatosan helyette, mig a "veletlen" hiba elott foleg cserenel adott nagy aranyban tobb G questeket.

    Tenyleg kene irja mindenki maganak 1 honapig (mondjuk oktober 1-tol) milyen questet kap es ha nem jatssza ki mit kapott helyette cserenel, aztan november elsejen belehetne irni a topikba, elfog ferni, bar konkluziot ugyse lehet levonni belole, csak erdekessegbol lehetne, eppen kit szeret a quest RNG :D

    Ha ezzel a trukozessel a Blizz naponta megsporol atlagosan 10G-t jatekosonkent, az novelheti majd a beveteleit az uj kiegeszito megjelenesekor, mert kevesebb kartyat fognak tudni venni, es esetleg kenytelenek lesznek kolteni.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák