Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    válasz DaveNo1 #57259 üzenetére

    Pont most akartam linkelni én is... :D Nem értem mitől félnek Brode-ék... Persze nyilván az új playerek miatt nem lehet ide oda nerfelgetni lapokat, mert ha valaki beáldozott mindent azért, hogy csináljon 1 cancer shamant az szopás tud lenni, ha a porba nerfelik a kasztot.

    Viszont ettől függetlenül van az a pár millió másik játékos, akik majdnem teljes kollekcióval rendelkeznek. Őket fogják elveszíteni, valamint a streamerek nagy részét, ha ez így folytatódik... 4-5 hónapok telnek el kiegek között, a legutóbbi épp, hogy csak kijött, de már rákosabb a meta, mint valaha volt. Csak Oncurve - Face Midrange paklival lehet érvényesülni. Már a combo paklik is eltűntek, mert gyakorlatilag reszeltek az early game-ben, ha t3-ig nincs boardod.

    Jelenleg kb. úgy néz ki a meta, hogy van a Shaman T0 -ban Aggro és Claw paklival, aztán jön T1-ben a Zoo, a Dragon Warrior és a Yogg Druid...

    Az is szégyen, hogy bajnokságokon bannolni kell STANDARD format alatt lapokat, mert annyira idióta dolgok kerültek be, mint Yogg.
    Pont ezért hozták be a standard-et (ami 1 k.rva nagy bukás), hogy időben nerfelhessék az elszabadult paklikat / lapokat, meg hogy ne kelljen 1000+ lapos szinergiával számolni. Ehhez képest amióta kijött a WotG ugyan az megy. Shaman fiesta meg aggro paklik mindenhol. Az első hónapban tele volt minden C'Thun Druiddal, de aztán rájöttek az emberek, hogy a SMOrc még mindig jobban működik...

    Most konkrétan arra fognak várni, hogy a következő évi rotával (ami még fél év) kimenjenek a problémás lapok. Mert a kövi kiegben max korrigálni tudnak, de a bent lévő OP sz.rokat már nem tudják kivenni (nerfelni pedig nem fognak). Lehet, hogy a Priest T25-ből végre megint T4vége lesz, de ettől függetlenül nagyon durva dolgoknak kell történnie, hogy megboruljon a mostanra kialakult összkép.

    Én már annak is örülnék, ha abbahagynák a rákos kasztok további erősítést. Mikor kapott a control Warlock értelmes lapot ? Vagy akár idesorolhatnám a Priest-et és a Rogue-t. Nerfelték a Bladeflurry-t, de azóta sem jött 1 szerencsétlen Weapon buff ,vagy használható Weapon. A nyomorék villáról meg ne is beszéljünk. Ha a kezedbe kapnád Dr-re akkor meta lap lenne, így használhatatlan szemét.

    Szerk.:
    Továbbá nem értem, hogy miért nem lehet kreatív ÚJ mechanikákat behozni. Redditen írta valaki, hogy lehetne olyan lapokat kiadni amik a hero poweredhez nyúlnak hozzá. Adott esetben kapsz a játék végéig 1 passzív hero powert, vagy épp eddig ameddig az adott minion életben van. Példának okáért 4 mana 3/2 -> change your hero power to: gives your minions +1 def / attack vagy amit ide lehet képzelni.

    Rengeteg lehetőség lenne benne, így meg lehetne oldani a MTG-ben használt enchantmenteket. Meg nyilván lenne rá counter play, pl. 5mana 4/4 reset your opponent hero power to a bacic one...
    De inkább nyomtassunk Yogg Saronokat meg további RNG bullshitet..

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák