- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
7Sony7 #43814 üzenetére
A partíciókat is törli, nem marad rajta abszolút semmi. A képen a 7. ikon azt hiszem, tehát a 4. vinyós ikon és ott kell kiválasztani. Ha csak bad sector van rajta akkor 100%-os lesz ha nincs túl sok. Nekem csak 21%-os lett mert volt egy csomó adatkapcsolati hiba, gondolom az ezer éves noti csatlakozó miatt.
-
mgTerminator
veterán
válasz
7Sony7 #43804 üzenetére
Csinálj egy regerenáló tesztet, az kizárja majd a hibás szektort ha ennyi a baja és újra 100%-os lesz. Anno vettem egy WD Blue 320-as vinyót, 99%-os volt mert volt rajta egy hibás szektor, a HD Sentinellel lefuttattam és újra 100%-os lett, a mai napig hibátlan és megbízható, pedig vagy 5 évvel ezelőtt vettem.
Most meg van nálam egy 320-as Seagate, 9% kondíció, most csinálja a program és már 21%-os.
Ja egyébként azt hozzá kell tennem hogy azért került hozzám mert nem pörgött fel, nem csinált semmit, most meg (egy jó év után) rádugtam és elindult, adatokat le lehetett menteni, azóta is dolgozik!
-
-
djculture
félisten
válasz
7Sony7 #40529 üzenetére
Hdsentineles képnél a 160-as smartja nem az 500-asé.. Amugy a másikból én azt látom hogy lekell takaritani és frissiteni kell a felületét mert nem biztos hogy ennyire vészes a helyzete.. Gakorlatilag 1 hiba van rajta a többi amiatt van hogy nem volt rajta hibajavitás futtatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged