- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Hozzáértők, mi a tippetek mi a baja? Mi lesz a baja. 10 hónap garancia van még rá.
2Tb Purple, 1117 napos, CCTV-ben van. Max 40-42 fokon megy nyáron. Kap levegőt nem főzöm. Egyik hajnalban a felvevő elkezdett sípolni [kép] . HDD hiba címszóval, de ezen kívül mást nem tudott mondani.Szünetmentesen ül ráadásul.
Azóta is jó.
-
Üdv. Új zacskós HDD. Ha hallom a fejet ahogy ide oda megy ahogy forgatom a kezemben az baj, már tudom mert kuka a hdd. Jól sejtem h a fej nem volt parkolóban és mire először egy eszköz parkolóba tette már sérült? Mert 99%-ban szektor hibás, de már nem hallom a fejet ahogy forgatom a kezemben.
-
Üdv! CCTV rendszerben volt egy 500-as WD, olyan 2 hete halt meg. Masszív égett szaga volt (9 évig ment 0-24-ben zárt helyen elszíneződött a felvevő a hőtől, nem az én művem amúgy), tápra zárlatba megy az adapter. Tippet kérek mi történt, mert maga a HDD ha megrázom olyan mintha bent homok lenne, nem vicc homok és elég sok. Sajnos nem találom a spéci csavarhúzómat. Maga a felvevő és az adapter együtt HDD nélkül elindul működik. A hibát megelőzte egy áramszünet, fázis hiány, bár elvileg ehhez semmi köze.
-
válasz
King Unique #45582 üzenetére
Talán a rack a gondja? A delock ASM-es?
-
HDD parkolás megoldva akkus üzemmódban - Win10. QuiteHDD valóban azt mutatta, hogy akkuról kikapcsol, de hiába tettem maxra nem változott. Tehát nem oldotta meg. A kulcs az amikor elkezd parkolni. Amint kikapcsol a képernyő. Fogod, SOHA beállítás, képernyő halványítás és üres fekete hátterű képernyőkímélő 1 perces bekapcsolással. Ennnyiiii!
-
válasz
King Unique #45465 üzenetére
Ezzel kezdtem a win10 telepítést, eleinte a defender az akkut merítette, akkor parkolt hálózaton is mint állat, megoldottam, de akkuról sajnos ugyan úgy parkol, mintha nem venne figyelembe minden beállítást olyankor vagy nem tudom. Tudod ez is csak annak hiba aki tudja mi ez mit okoz meg minden, valószínűleg sokan alszanak nyugodtan úgy, hogy nem tudják épp gyilkolás alatt áll a HDD-jük. Ez a jóság pár nap alatt többet parkolt mint megvétele óta amúgy, olyan szinten tolja win10 alatt. Win7-ről váltottam át, azt hittem meg tudom oldani, de nincs ötletem, F/W-t nem matatnék.
-
válasz
King Unique #45462 üzenetére
Kezdőnek nézel hát kezdőnek nézel?
Ezen túl vagyok. 254-en van sok más dologgal együtt amik még kellettek hozzá, hogy hálózatról sem pakoljon. Nem normális dolog, mert számold ki, 30 perc 800 parkolás. Közel 800.
Marad a topic, köszi! -
Üdv! Ötlet, hogy NE parkoltassa a másodlagos HDD_t a win10 akkuról? Hálózatról már leszoktattam a megszokott dolgokkal, de akkuról ettől ő még parkol. Olyan 800X 30 perc alatt ha nem nyúlok pár percig a géphez. Win10 Pro X64
Annyi van, hogy gyári win10 driverrel is ez van és az intel inf-el is, igaz annak ellenére, hogy feltettem nem látom és nem is az van az eszközkezelőben, de ennek sztem nem lesz köze a dologhoz, mert előtte is utána is csinálta.
HDD: WD10SPCX -
-
válasz
djstavross #43760 üzenetére
Jó kérdés. Ilyen klattyógó HDD-m volt, 2.5-ös. Menni ment, de lassú volt a sok kereplés miatt és HDS szerint csak rengeteget parkolt, de minden más 100-as volt. Mivel már bios-ban is ezt csinálta én kicseréltettem és minden megjavult. Házi garis téma volt és nem beképzeltem a hibát, mert hdd csere után minden rendbe jött.
Nekem egy HDD sem szokott itt kerregni kattogni, esetleg ha másol vagy dolgozik, akkor is ha nagy dolgokat mozgatok. Minden úgy működik ahogy a nagy könyvben leírták. -
válasz
djstavross #43758 üzenetére
Jaj istenem hát eddig nem értettél és én sem téged. Seedel onnan = lefoglalja nem engedi parkolni!!! Nem engedi tétlennek lenni.
-
válasz
djstavross #43722 üzenetére
Ideje lett volna javítani a hibát, nem újkeletű. Win7 és csókolom.
-
válasz
mgTerminator #43719 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a HDS-ben van olyan funkció, hogy HDD leállításának megakadályozása. Igen lemez figyelés fül. Persze én mindig legális HDS-ről beszélek, mert valami nem megy a free verzióval.
-
válasz
djstavross #43714 üzenetére
Nekem is ilyen hita van, 500-750-1000-es. A 750-es piszok sokat parkolt, a többire nem az elején, de odafigyeltem a fenti módszerrel. Viszont az is tény, hogy alapon használva minden beavatkozás nélkül igen hamar megugrottak a számok.
-
válasz
djstavross #43705 üzenetére
Na és ez a klattyogás hosszan van és beleremeg a ház? MErt ezzel taliztam, vettem notit és ezt csinálta, pluszba a noti igen lomha volt. Kicseréltettem a HDD-t olyanra ami nem klattyogott. Irdatlan parkolás volt benne. Toshiba volt a drága.
Erről a noname programról nem halottam és igen az a seed.
-
válasz
djstavross #43702 üzenetére
Én nem hallottam még róla, nekem most megy 48 órája a gép és nem változott a parkolások száma. Az a titok, hogy onnan seedel.
Főleg ez a kulcs, nem hagyom pihenni.
-
A szakértőktől kérdezem, a fejpakolás mennyire valós gond? Mert notiból kivett HDD esetén ahol éveket ment mindenféle orvoslás nélkül, ott néha igen igen nagy százezres pakolásokkal találkozom.
Én mint a képen látható teszek ellene.djstavross! Pl energiagazdálkodásnál hdd ne kapcsoljon ki, akkor HDS-ben 254-re állítom az energiagazdálkodást. Sztem pakolgat.
Lást mire gondolok linkelt kép.
-
Üdv!
Noti Hp 2570p - HDD 1Tb WD10SPCX (2,5') - caddy-ben.
A noti új, 1 napos kb most, de valami nem oké a HDD-vel mióta ebben van. Csendes gép, alig megy a venti.
Ébredés után eddig mindig 1-2 perccel utána egy fémes éles hangot hallok belőle. SMART szerint jó, szállítás és rövid önteszt is lefut. 100/100-as minden ok, de ez a hang...
Random is csinálja, de ritkán.
Ötlet? Én azért elkezdek menteni. Amúgy a HDD 10 nap 11 órás 141 leállással. -
Üdv! A probléma a következő lesz egy hét múlva:
A képen láthatjátok a HDD és egyéb cuccok helyét, egy hét múlva ott ahol most nincs eszköz, lesz egy 80as IDE HDD, a baj azzal van h windows alatt ő lesz a lemez 0 és csak a lemez 1 lesz a seagate 320-asom, ebből egy gond rögtön adódik, a hdd sentinek újra reget kér ami nem gond mert újra aktiválom, de nem tudom, hogy egy win telepítésnél mit befolyásol még ,mert pontosan emlékszem, hogy telepítés alatt lemez 0 néven nevezi a seagate winyomat.
Azt hogyan tudnám megoldani, hogy a 80-as legyen a lemez 1 és a most is a helyén lévő seagate maradjon a lemez 0 ? (azért a keszekusza kiosztás mert a vga kari takar szinte minden sata portot) -
És még h megszóltok h a samsunggal nincs baj.......Semmit nem ér kuka!
-
válasz
vzsryl #11777 üzenetére
Erre azt mondom fűtsön, van egy 6*6-os venti a HDD-m felett, ez hőmérséklet változásra emeli a fordulatát, ergo kuss van, de ha meleg van felbőg, azaz pl game alatt, ha kilépek pár perc és visszahűti a HDD-t. Új házamba ez már nem fog kelleni nem tudom mi lesz vele, majd kitalálom. Neked is kb ilyen a kicsike? [link1] [link2] [link3] [link4] és elég vad a hangja amikor kikapcsol.
-
válasz
vzsryl #11766 üzenetére
Nekem is van egy IBM Hitachi 80Gb ATA100-asom és tök normi ha kalapál!
Lassan nagyon fog mert újra aktívan fogom használni.
45 fölött tartósan ne legyen HDD-d. De nyilatkozzon a szakértő.Kicsit más ha már hangszigetelés:
[link]
[link]
[link]
Ijesztő belátom, de nem megyek 41 fölé akkor sem ha bent 34 fok van és nem zajos!Beta állapotok: [link] [link] Ezekkel csak egy baj volt! Nem fért be a gépbe, a hűtés ezzel ellentétben jó volt!
-
válasz
liksoft #11712 üzenetére
Ezzel egyet értek, de nem mindegy hogy egy HDD meddig működik hiba nélkül.
Egyszer vettem rossz HDD-t, a maxtor slim szériás 30-asát, előtte és utána sem volt rossz HDD-m. Seagate volt az első HDD-m és ezen kívül mást nem nagyon veszek már, a WD is szóba jöhet mert az is nagyon jó. Samut soha, tudod milyen idegrohamot kapott haverom amikor lejért a 3 év gar róla és egy ***** nappal utána úgy megállt, hogy fel se pörgött? Fizikailag megsemmisítette a winyót és megfogadta soha többet samut. Mellesleg ez volt az első negatív hír amit hallottam róluk, azóta akadt még egy jó pár. De az F1-esre azt mondják jó.
Nekem van egy 2003-as 80Gb IBM-em, arra is rátenném az életemet. A klasszikus értelembe vett Maxtor és Samu ki van csukva. Kinek ez kinek az.
Megvan, hogy egy adott cég miben jeleskedik. A sony tegyük fel jó hang cuccokban, de digitben nem vennék, van 3 kép a gépemen ami egy méregdrága Sonyval készült. Nem vagyok süsü a beállításokhoz, de nem tudtam rávenni, hogy legalább olyan szintű képet képet kreáljon mint a Samu digitem, és a samu sem a digitek terén jeleskedik.
Folytassam? Asus és az LCD?Inkább Samu LCD-ből, Asust max alaplapot!
Juteszembe! HDD-kről az tud nekem sokat mesélni aki azzal foglalkozik, hogy a megállt winyókról ment adatokat, tehát ha ő azt mondja ilyet ne akkor olyat nem veszek! Szép kis történetet mesélt arról milyen márka mire érzékeny mit nem és hogy....
Kicsit hosszú lett! -
Üdv! Milyen legyen a foglalási egység fomázásnál? A win 7 alapból 4096-ot állít be, de xp alatt meg alapértelmezett volt. Nekem ez holt kínai!
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest