- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
andromedae
tag
válasz
kigyi_23 #54489 üzenetére
Elnézést! Elírtam, 16TB és most vettem
Van egy 4tb és egy 6tb os sima Red-em, ezeknél hangosabb
1 perctől a videóban, ezt a hangot hallom:
https://www.youtube.com/watch?v=Zl8eaNhDIII
bár nálam csak 1-2 másodperc és akkor belassul, pl rákattintok a mappára ez a hang 1 mp-ig és a hang végeztével jelenik meg a mappa tartalma
A rendszer SSD-ről megy, de pár dolog a HDD-n van mert nem túl nagy az SSD-m. Pl játszottam Age of Empires-el ami a HDD-n van és beállt a kép 1-2 másodpercre e hang társaságában.
Internetezés, munka közben is van ilyen hang, pl ha Mayában mentek egy munkafájlt akkor is hallom a hangot de az a program nem lassul be.
Szóval azt el tudom fogadni hogy ez a hangja, de mi ez a lassulás mappáknál és egyéb szituációknál? HD sentinel 100% -
liksoft
nagyúr
válasz
kigyi_23 #54455 üzenetére
Ha jól nézem, SMR drive lehet ha 4TB. Sajnos simán lehet, hogy van a felületen belül egy gyengébb terület, mely a gyári teszt során nem jelentkezett (és a mostani tesztek is jónak hozzák), holott a hosszútávú rögzítése kétséges. Igazából erre a hibára nem tudok hivatalos orvoslást. Hiszen a hibát eldöntő teszt szerint jó, de a gyakorlat alapján gyagya. Az is kérdéses, hogyan szállították. Van benne remegés? Egy excentricitás is okozhat bizonytalan működést!
-
Dragon27
senior tag
-
maross
nagyúr
válasz
kigyi_23 #40552 üzenetére
melyhutes: nalam egyszer bejott, igaz még a régi eraban, mackosabb vinyok voltak még akkor. Ha nem akarod adatmento ceghez vinni, akkor egy probat meger.
wdgreen: legjobb, amiota megjelentek azokat hasznalom (1-3tb kozottiek), atlag 3db van a gepemben, sose volt veluk gondom. Most is az alapjan amit elmondtal, valami tulfesz vagta haza az egeszet, errol nem tehet szegenke. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- PlayStation 5
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Raven Ridge – amikor a Zen és a Vega találkozik
- Sorozatok
- Direct One (műholdas és online TV)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest