- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Ice&Lime #55240 üzenetére
A másik topikban kaptál választ.
Legközelebb elég lesz 1 kérdést egyszerre 1 topikban feltenni, köszi. -
INMOTEP
őstag
válasz
Ice&Lime #42567 üzenetére
Oké,régi verzió volt és téves adatot irt .De akkor is ez szerintetek még rendben van ? vagy még kihúzok vele fél évet ?
Valamint ezzel lehet kezdeni valamit ?
'Az SSD TRIM funkciója támogatott de inaktív. Javasolt az operációs rendszer, lemezvezérlő vagy annak illesztőprogramjának frissítése az optimális teljesítmény eléréséhez.
A kondíciót a következő SSD-specifikus S.M.A.R.T. attribútum(ok) értéke határozza meg: #233 Media Wearout Indicator " -
nemethchek19
aktív tag
válasz
Ice&Lime #42567 üzenetére
Sziasztok!
Remélem, jó helyen járok a kérdésemmel, ha nem így lenne akkor elnézést.
250 Gb SSD-n 2 partíciót hoztam létre. Egyikre telepítettem a rendszert (Win 7 Pro x64). Van mellette még egy 1 TB HDD is tárolónak.
UEFI Bios van egyébként.
HDD-m sosem volt használva és le kellett formáznom. A win telepítés után csatlakoztattam, és a windows-ban formáztam le. A Win feltett egy kérdést nekem a művelet előtt, hogy MBR-re vagy GPT-re legyen formázva a HDD. Én GPT-re formáztam, de érdeklőnék melyikre célszerű? Probléma e, hogy a GPT-t választottam ki?
Amire még kíváncsi vagyok, hogy azt honnan tudom kideríteni, hogy az SSD-n a két partíció melyikre van formatálva? Az a win telepítőben formáztam meg és partícionáltam az SSD-ket.
-
-
McDog
aktív tag
válasz
Ice&Lime #28502 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy a program ilyenkor a HDD-re vár A WD Caviar Green érdekessége, hogy úgy takarékoskodnak, hogy 8 másodperces kihasználatlansága után parkoló módba helyezik a fejegységet.
Ezzel a Prohardver is foglalkozott ITT A cikkben a WD megoldása is megtalálható.
Amikor a GPU kihasználtsága leesik a kattanásnál, akkor meg valszeg éppen az adatra várhat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest