- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
Ice&Lime #42567 üzenetére
Oké,régi verzió volt és téves adatot irt .De akkor is ez szerintetek még rendben van ? vagy még kihúzok vele fél évet ?
Valamint ezzel lehet kezdeni valamit ?
'Az SSD TRIM funkciója támogatott de inaktív. Javasolt az operációs rendszer, lemezvezérlő vagy annak illesztőprogramjának frissítése az optimális teljesítmény eléréséhez.
A kondíciót a következő SSD-specifikus S.M.A.R.T. attribútum(ok) értéke határozza meg: #233 Media Wearout Indicator " -
INMOTEP
őstag
Üdvözletem ,kis infóra volna szükségem Intel SSD vel kapcsolatban .Kb 4 napja kezdődött a probléma hogy 1-2 alkalmazás nem indult el / lassan töltött be vagy kifagyott a gép Windows 10 alatt .Virusra gyanakodtam ,ma jutottam el odáig hogy jobban leteszteljem a hardvereket a gépben mi okozhatja ezt .A Hdd sentinel szerint a 120 GB os Intel ssd-m azonnali cserére szorul mert 100 % teljesitmény és 0 kondit produkál .Kép szerint
Szerintetek menthetetlen vagy lehet ezzel még kezdeni valamit ? Ezen van a rendszer ,a játékok stb a másik meghajtón van ,nem értem mi a probléma hiszen amikor megvettem 2 hónapja 100 % 100 as volt
Az az érdekes jelen pillanatban is erről írok ,viszont ha telepíteni akarok vagy indítani valamit akkor befagy lelassul stb
-
INMOTEP
őstag
Helló Lenne egy kis problémám a 60 gb os Diamond max 9 es ata vinyómmal , történt egyszer hogy külső hdd házban használtam külső táppal aminek az amper száma nagyobb volt egy kicsivel és rákötöttem ment egy kis ideig és elkezdett melegedni az elektronika , és most nem ad életjelet , szerintetek ha az elektronikát kicserélem akor fog működni ? a motor le tud égni ? mert ha a motor égett le netalán akkor megszívtam mert 1,5 évi munkám van rajta
esetleg ha veszek egy hibátlan winyót donornak fel lehet használni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bittorrent topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest