- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
baloghzr2
üzenetére
"Mire kapcsoljam át???"
Mire lehet? bármi másra. Azt se tudni min van. de kapcsold át. Nem tudni hol és milyen beállításban használtad. Pl. IDE-Legacy, Enhanced-mode, AHCI. Egyedül ha van Raid az nem érdekes."akkor látni fogom a többi partíciót ideiglenesen???"
Vagy igen, vagy nem. Nem veszthetsz semmit, legfeljebb egy percet amíg átállítod és kipróbálod a pendriveriveról a bootot.. -
válasz
baloghzr2
üzenetére
Például pendrive-ről bootolsz be
-v1: Macrium iso-t majd win intézőt nyitsz és átmásolgatod amik kellenek..
-v2: System Rescue CD-t bootolsz, mountolod az adott partíciókat és Midnight Commanderben átmásolgatod ami kell..
A kettő közül az egyik biztos működik. Ha nem megy akkor ideiglenesen biosban átkapcsolod a IDE módot.. -
Eduardo89
aktív tag
válasz
baloghzr2
üzenetére
Ez érdekes probléma, találkoztam ilyennel én is.
Egy Seagate noti winyót kötöttem a gépemre adatmentés céljából. A gépemen XP futott a notin Win7.
A noti winyón a 2 partícióból csak egyet látott a gépem a másik szürke volt.
Nem jöttem rá mitől lehet... először arra gyanakodtam, hogy a Win7 és az Xp keverhet bele.
De mentettem már le adatot Win7 alatt formázott winyóról ott meg nem volt hiba.Szóval engem is érdekelne, hogy ez mitől lehet és mi a megoldás rá...

-
liksoft
nagyúr
válasz
baloghzr2
üzenetére
Szia!
Nem. A legjobb, ha valamilyen adatmentő programmal kimented a partíciók tartalmát, és utána törlöd, újra létrehozod. Nem lehet tudni, hogy kompatibilitási vagy védelmi okok miatt miért nem kezeli korrekt módon, de hasonló később is történhet vele. Így a legjobb menteni, és "0-ról" kezdeni. Tudom, macerás. Viszont így a biztonságosabb. Ha sikerül "bevarázsolni" de rosszul, és utána lesz még nagyobb baj, akkor lehet, már profi sem tud majd segíteni.

-
-
Iomega
addikt
válasz
baloghzr2
üzenetére
Ha látod a partíciókat a lemezkezelésben, ott elméletileg most fekete színnel kellene, hogy jelölve látszódjanak (nem lefoglalt).
Amennyiben ez így van, abban az esetben, jobb egér gomb klikk az adott partíció területére, és ott válaszd a lehetőségek közül az Új egyszerű kötet lehetőséget, majd vidd végig a folyamatot, ezután már láthatóvá válik.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest