- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Adott ASRock H81M-HDS alaplap, WD5000AAKX 500 GB HDD, Kingston Hyperx Fury 120 GB SSD.
Azt szeretném megoldani, hogy az SSD-n legyen a rendszer, HDD-t pedig adattárolásra használnám. Fel is raktam a Win10-et SSD-re, viszont így nem látja a HDD-t(lemezkezelő sem). Ha HDD-ről bootolok be, amin most Win7 van+csomó adat, akkor az látja az SSD-t. Most mindkettő Sata3 portra van dugva.
Jobbnak láttam megkérdezni itt, mielőtt nagyon nekiállnék állítgatni.Mi lehet a gond?
Előre is köszi!
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Egy 300 GB-os HDD van a gépemben, ami két partícióra van osztva. 60 GB a rendszernek (C meghajtó) és 240 GB adatoknak (D meghajtó).
A gép úgy írja, hogy a D-n 146 GB szabad és 239 GB méretű az egész. Azaz 93 GB adatnak kéne lennie, de összesen csak 57 GB van rajta. Hol a többi? -
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
2 HDD van a gépemben, ezek összesen 6 partícióra vannak osztva. Hol tudom megnézni, hogy melyik partíció melyik HDD-hez tartozik? Fontos lenne tudnom, mert kaptam egy új HDD-t és a három közül csak kettőt szeretnék használni, de először a most meglévő kettő közül rá szeretnék tenni mindent a nagyobbra, mielőtt bekötöm az újat.
Előre is köszi a segítséget.
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Két hdd van a gépemben, mindegyik több darabra van osztva.
Tegnap újratelepítettem a windows 7-et, de miután elindult a gép, az egyik partíció eltűnt közel 100 gb adattal.
Bebootoltam a windows telepítő CD-jével, mert ott ugye kiírja a partíciókat. Ott megjelenik rendesen, mutatja, hogy mekkora és mennyi hely van még rajta szabadon. Ezután újraindítottam a gépet, megjelent a meghajtó, viszont nem tudom megnyitni, mert azt írja ki, hogy használat előtt formázni kell.
Létezik erre valami megoldás? Rengeteg fontos adat van rajta, nem szívesen válnék meg tőlük.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest