- Apple iPhone 17 - alap
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Eduardo89
üzenetére
Igen, első ötlet nekem is ez volt, de mivel ez nem ígért olyan komoly és hosszabb távú megoldást, mint a Hard Disk Sentinel inicializálás funkciója, ezért végül utóbbi mellett döntöttem. Persze teljesen természetes, hogy értelmes feladatokra nem fogom használni már ezt a vinyót. Csak "műkedvelő szinten" érdekelt volna egy olyan megoldás, amiről vki már megtapasztalta, hogy tartósan jó.
Azt gondoltam, ennyi idő után már csak van legalább egy értelmes megoldás. Ott vagyunk a Holdon, de ilyen kis problémát nem tudtunk megoldani. Igaz, sokkal nagyobb üzlet új vinyókat eladni... kutya sem áldoz komoly helyreállító fejlesztésekre, ha nem érdeke...
Köszi, hogy megpróbáltad!

-
Iomega
addikt
válasz
Eduardo89
üzenetére
A garanciával kapcsolatosan úgy tudom, hogy amennyiben lefrissíted, és jól működik, nincs vele semmi gond, akkor természetesen él tovább a garancia, viszont, ha a frissítésből adódóan tönkremegy a HDD, azt hiszem, akkor nem tudod a garanciális igényedet érvényesíteni.
Egyébként, a WD firmware updater-rel tudod frissíteni a firmware-t. Én kipróbáltam, bár az enyémen gyárilag a legújabb volt, mivel írta, hogy nincs újabb.
-
Iomega
addikt
válasz
Eduardo89
üzenetére
Szia!
Töltsd le a WD Firmware Updater-t, telepítsd, és azon belül könnyedén tudod majd frissíteni.
Itt elolvashatod, hogy mit kell tenni, egyszerű. Az esetleges adatvesztésért, nem vállal a WD felelősséget, tehát, ha tudod, akkor inkább legyen üres az a tárolód.
-
Csabi1984
addikt
-
Zozzant
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő