- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Eduardo89 #35663 üzenetére
Igen, első ötlet nekem is ez volt, de mivel ez nem ígért olyan komoly és hosszabb távú megoldást, mint a Hard Disk Sentinel inicializálás funkciója, ezért végül utóbbi mellett döntöttem. Persze teljesen természetes, hogy értelmes feladatokra nem fogom használni már ezt a vinyót. Csak "műkedvelő szinten" érdekelt volna egy olyan megoldás, amiről vki már megtapasztalta, hogy tartósan jó.
Azt gondoltam, ennyi idő után már csak van legalább egy értelmes megoldás. Ott vagyunk a Holdon, de ilyen kis problémát nem tudtunk megoldani. Igaz, sokkal nagyobb üzlet új vinyókat eladni... kutya sem áldoz komoly helyreállító fejlesztésekre, ha nem érdeke...
Köszi, hogy megpróbáltad!
-
Iomega
addikt
válasz
Eduardo89 #35584 üzenetére
A garanciával kapcsolatosan úgy tudom, hogy amennyiben lefrissíted, és jól működik, nincs vele semmi gond, akkor természetesen él tovább a garancia, viszont, ha a frissítésből adódóan tönkremegy a HDD, azt hiszem, akkor nem tudod a garanciális igényedet érvényesíteni.
Egyébként, a WD firmware updater-rel tudod frissíteni a firmware-t. Én kipróbáltam, bár az enyémen gyárilag a legújabb volt, mivel írta, hogy nincs újabb.
-
Iomega
addikt
válasz
Eduardo89 #35581 üzenetére
Szia!
Töltsd le a WD Firmware Updater-t, telepítsd, és azon belül könnyedén tudod majd frissíteni.
Itt elolvashatod, hogy mit kell tenni, egyszerű. Az esetleges adatvesztésért, nem vállal a WD felelősséget, tehát, ha tudod, akkor inkább legyen üres az a tárolód.
-
Csabi1984
addikt
-
Zozzant
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest