- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
fgordon #8991 üzenetére
Hát... A FAT32-vel megint bajban vagyok mert vagy 8-9 éve nem használom!
Egyébként is ki használ még FAT 32-t?
Egyébként dosbol nem sok driverrel találkozik.Mind1
Érdekes, más forumon is épp erről beszélgetek! Egyezzünk ki abban, hogy ne temessük még a progikat, de vannak más /PMnél/ újabb progik is! Pl az acronis is egy jó alternativa.
Szerintem... -
-
Imco
őstag
válasz
fgordon #8959 üzenetére
Ha lecseréled a ghost 5.0-át akkor meglátod hogy nem is régi és mindent tud. Egyébként valóban vannak más alternativák is. Szerintem... ;)
-
Kernel
nagyúr
válasz
fgordon #8909 üzenetére
NTFS-sel több a szívás, jelszavas könyvtárak újratelepítés után bukta, stb...
Azért ne túlozzunk, aki nem hallott még a tulajdonbavételről, ennyi év után már tényleg sajnálatra méltó. Hiszen a Win2000/XP megjelenése óta nyolcszázmilliószor le volt írva százmillió fórumon. Mert folyton le van írva, mert folyton megkérdezi valaki. Már fejből tudom hozzá a linket: http://support.microsoft.com/kb/308421/hu Mi több, a Starmenü/Súgó is elárulja, ha nagyon akarom.
Nyilván nem az NTFS titkosításról van szó, az külön téma. Viszont titkosítani szándékosan lehet, csak úgy maguktól nem titkosítódnak a fájlok.
Az NTFS naplózott fájlrendszer, ami az adatbiztonságot nagyban szolgálja, mondjuk áramszünet vagy más okból történő hirtelen leállás esetére, amitől egy FAT32 esetleg széthullik. Ettől függetlenül, oprendszer futtatására megfelel, talán gyorsabb is, én is ezt használom XP partíciónak. Windows nem nagy érték, másolatból is visszaállítható. De százgigányi adatokat nem mernék FAT32-re bízni. A partícióméret növekedésével a FAT32 megbízhatósága csökken, ami további érv az NTFS használatára, fontos adatok tárolásához.
-
Kernel
nagyúr
válasz
fgordon #8899 üzenetére
Műanyag rack-et én úgy használom, hogy a tetejére rögzítettem egy nagyméretű ventilátort, ami lefelé fúj, a fiókját pedig tető nélkül tolom be. A venti így értelemszerűen elfoglal egy plusz bővítőhelyet, viszont jól hűt.
A fordulatszámot lehet csökkenteni soros ellenállással, illetve huzalpotméterrel, vagy egyszerűen 5 Voltra kötni, ha annyi is elég neki (nem biztos).
-
.mf
veterán
válasz
fgordon #8899 üzenetére
"70-72 fok"
50-55 fok -- szerintem ennyi az üzemi max; de inkább alacsonyabban.
Bár nem tudom, milyen winyó, linkelj rendesen
Bármilyen adattároló, külső-belső, rossz szellőzéssel rendelkező rackbe én WD GP (5400-as fordulatszámú) meghajtót javaslok. Egy 7200-as abban jó eséllyel megsül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged