- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
válasz
Madn!ght #32488 üzenetére
" Letöltöttem rá ugyanazt a fájlt, ellenőriztem, 0 hiba.
Újraindítom, 2 hiba azon is."Tehát ugyanazok a fájlok, amik először hibátlanok, második ellenőrzésre hibásak?
A rendszermemóriával lesz gond, mert majdnem kizárt, hogy két vezérlő egyszerre menjen tönkre (ahogy egyszerre két hdd hiba is szinte kizárt, meg annak azért nyoma lenne a smart-ban is)... mert azt írtad kipróbáltad a hdd-t a másik vezérlőn is. (sata2-ön és sata3-an is)
A memóriahiba (vagy memóriavezérlő hiba a cpu-ban?) lehet ilyen össze-vissza véletlenszerű. -
djculture
félisten
válasz
Madn!ght #32485 üzenetére
Nem öt perc lesz de ha van rajta fontos és menthető mentsd ki azután távolisd el a particiókat és erease fülön a zero fill-t futtasd le a verify-nál pipa legyen ha ilyen szép zöldet kapsz a verify-nál is akkor nem a vinyó csinálja azt kizárhatjuk:
Ha ezzel nincs próbléma jön a memkóriák ellenőrzése.. Az itt levan írva miként[link]. Ha ott se dob hibát akkor már azt is kizárhatod.
-
El Kebir
őstag
-
djculture
félisten
válasz
Madn!ght #32447 üzenetére
Olvastam ezt a történetet nem zárom ki hogy a vinyó a rossz konkrétan a vinyó cache memóriája hibázik. Ha az ssd -re töltesz valamit és az nem hibázik ha meg ahdd-re akkor crc-s akkor ezer százalék hogy ez lesz Találkoztam már ilyennel, hardver recovery adatára vagyok kíváncsi
Nyomj be róla egy smart táblát mit mutat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oneplus Nord 5G
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest