- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zeratul
addikt
válasz
Zoli1222 #10226 üzenetére
Hát amíg hibátlanúl működik addig sajna kevés eséllyel, nekem is van valami ásatag 120GB-s rezonálós szígatyám ami több mint 1 évig volt torrentes gépben 24/7 üzemebenmost meg USB rackben van és gyakran viszem magammal, de nem hogy megpusztulni nem akar még reallocated szektor sincs rajta.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Zoli1222 #10226 üzenetére
Nem hinném, hogy visszaveszik, de megpróbálhatod, sose lehet tudni.
(még régen (csúnya dolog, de) visszavittem szervizbe egy általam beáztatott (!
) DVD-írót szervizbe, hogy fogalmam sincs, miért nem működik (az elektronikája elázott, nem nehéz kitalálni), és simán kicserélték, mivel sokszor dolgoznak szervizben hozzá nem értő vagy "lesz@rom-mentalitással" rendelkező emberkék, tisztelet a kivételnek)
HD Sentinel egyébként mit mond rá? -
Zeratul
addikt
válasz
Zoli1222 #10219 üzenetére
Ha ilyen szintü az ütése a tányérnak akkor előbb utóbb tönkremegy a csapágyazása és akkor vagy adatveszetés lesz a mágneses emulzió szivárgása miatt, vagy beáll a motor vagy egyszerüen olyan mértéküvé vállik a rezonancia hogy fejet nem tudja a sávon tartani és kattogóssá válik. Volt már ilyen 1 hónapos szígatyához szerencsém.
-
LGLuke
őstag
válasz
Zoli1222 #10215 üzenetére
Ha HDSentinel nem jelez semmi hibát, akkor nem! Sajnos rezonálásra nincs garancia.
Igazából megpróbálhatod átrakni másik helyre, hátha valahol nem rezonál, illetve ha csavaros a házad, akkor nem mindegy milyen erősen húzod meg a csavarokat.
Esetleg lehet venni vmi rezgéscsillapító dokkolót, amit beszerelsz az 5.25"-os helyre és belerakod a HDD-t. Vagy olcsó megoldás, ha befőttesgumikra felfüggeszted. Volt aki itt a PH-n ezt a megoldást preferálta.
HDSentinellel azért érdemes megnézni, hogy van-e valami baja. Ha sok a hibás szektor, akkor viszont lehet gariztatni, és akkor már mindenképpen 640GB-ost kérj legalább helyette, és WD vagy Hitachi. Samu illetve Seagate felejtős. Seagate 7200.11-es szériája a világ legrosszabb szériája! Olyat ne. Esetleg az 1TB-os Seagate 7200.12, vagy WD Black, vagy Hitachi 7K1000.B jöhet még szóba. "Milyen winchestert vegyek?" című topik 1. hsz-ében az ajánlottak!
Üdv! -
Kernel
nagyúr
válasz
Zoli1222 #10215 üzenetére
Ez nem hiba, gondolom nem kötelesek visszavenni. Pár éve ugyan hozzájutottam egy 80 G Sea vinyóhoz, véletlenül találkoztam vele egy üzletben, azt mondták, semmi baja, csak valaki visszavitte, ezért leárazva adják.
Mivel jó ára volt, el is vittem. Otthon búgott rendesen (2 tányéros), ami engem ugyan nem zavar, mivel egy fal választ el a számítógéptől, de azért belegondoltam, vajon miért is szabadult tőle az előző gazdája? Amúgy a mai napig hibátlanul működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest