- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fáraó
őstag
"elvileg és állítólag"
Ezek a kulcsszavak.
Természetesen SSD-ről bootolok továbbra is, így itt nem volt feltétel a bootolhatóság az új vinyóról, tárolási kapacitásra volt szükségem. Egyébként az UEFI felejtős is a lap miatt. Miért kellett ennyit mókolni? Mert másképpen nem tudtam elővarázsolni a 3 TB-t.
-
-
kasza blanka
aktív tag
"Amikor kipróbáltam, kattogott, mintha rossz lenne. Visszaküldtem, visszautaltak, de nem mondta a bolt, hogy valóban hibás a termék (még a beérkezés előtt visszautaltak)."
neked is azt tanácsolom, amit fentebb - amit én is tapasztaltam - állítsd át BIOS-ban SATA I (gen1)-re a sebességet, és ha akkor megy, akkor lehet, hogy kábelprobléma.
-
King Unique
titán
Ha van hová lementeni a fájlokat és nem gond a hosszabb műveletidő, akkor afféle favágó módszerként valóban opció ez is. Viszont a screenshot alapján a lemezek közül egyiken sincs olyan túl sok szabad tárhely ehhez, illetve még az F kötet tartalmát sem nagyon lehet hova másolni... De, ha van még egy megfelelő tárolókapacitású belső / külső merevlemez, akkor más a helyzet. Ha nincs hova menteni, akkor meg marad a külső particionáló program. Illetve az tény, hogy ezeknek még az ingyenes verziói is jóval többet tudnak, mint a beépített lemezkezelő.
-
Elims
veterán
Párat biztos tudnék,de több helyen már csak én seed-eltem.
Pár torrentet 10éve seed-eltem,többet 5-6-7éve,egy-kettő meg csak forgott,de azokat is hagytam legalább 2-3hónapig.
Nem lehetne vele semmit csinálni,szerinted?Esetleg ha más típusú elektronikát tennék rá?Ugyanúgy wd800bb csak az az utolsó pár karakter nem stimmelne.?Persze ide-s lenne az is.Szerk.:
Ereshkigal: Szia!Gondolom jumper-elted a régi winchester-t?Biztos vagyok benne,de azért megkérdezem.
-
eszakas
őstag
Hát először is takarítsd ki a vga kártya ventijét mert eldugult a portól a borda.
Húzz le minden merevlemezt és csak WD-t dugd rá. Ha akkor is ezt csinálja vidd vissza a boltba. Ja és lehet hogy nem ismeri meg a 6TB-os vinyót. Lehetőleg az 1-2-es sata csatlakozón próbáld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged