- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
válasz
King Unique #48955 üzenetére
Eh, bárcsak hamarabb megtaláltam volna ezt a leírást... Köszi a linket! Most fogom újrarakni a rendszert, de már nem lehet probléma. Elvileg, ugye.
-
Fáraó
őstag
"elvileg és állítólag"
Ezek a kulcsszavak.
Természetesen SSD-ről bootolok továbbra is, így itt nem volt feltétel a bootolhatóság az új vinyóról, tárolási kapacitásra volt szükségem. Egyébként az UEFI felejtős is a lap miatt. Miért kellett ennyit mókolni? Mert másképpen nem tudtam elővarázsolni a 3 TB-t.
-
Fáraó
őstag
Gondoltam megosztom, hátha másnak megspórolok néhány órát és kellemetlenséget:
Vettem egy 3 TB-os Toshiba P300-as vinyót, de beszerelés után csak 746 GB-t látott a Win7(64), akár MBR-rel, akár GPT-vel történ az inicializálás. Az alaplapom régebbi darab: Gigabyte EP45-DS5. Ha feltettem egy régebbi Intel RST-t, pl. 9.xxx-t, az látta a teljes területet, de közben a másik ablakban a lemezkezelő továbbra is csak 746-t látott. A megoldás számomra nem chipset frissítés volt és más software-es varázslat (pl. Gigabyte 3TB+ progija sem csinált semmit), hanem a következő:
- kimentem parancssorba, ott indítottam egy diskpartot, clean-eltem,
- lemezkezelőt indítottam, inicializáltam GPT-re,
- újraindítottam, és lemezről bootoltam, majd a telepítőből partícionáltam 3 részre a vinyót (akinek egybe kell a 3 TB az csak formázza meg, sztem)
- kiléptem a telepítőből és normál módon elindítottam a rendszert, amely már látta az új vinyó partícióit.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged