- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz
King Unique #55949 üzenetére
Köszi,
Más vinyóval megy a kábel és ez nem megy más vinyó kánellel se, tehát nem a kábel a rossz sajna.
És igen már pc-vel is szarakszik, tehát nem a tv a hibás. (főleg mert a tv-k a másik 2 hordozhatót simán viszik)
Egy haver szétszedi majd, és kiderül. -
Bandit21
addikt
válasz
King Unique #55947 üzenetére
Köszi,
Ezzel a kábellel más vinyók mennek a tv-ken az összes porton, csak ez a vinyó nem megy se a saját se a többi kábelével egyik tv-n se csak a pc-n.
Csináltam egy lemezkezelő kötet törlést és új kötet létrehozást formázással együtt, alapértelmezett ntfs-re. nem segít.
Közbe elkezdett szarakodni a laptopon is, első rádugáskor hibás usb eszközt ír és egy kis idő után látom csak.
Olyan mintha nem a kábel hanem a saját csatlakozója lenne rossz.
6 éves, szét fogom szedni és próbálom majd egy másik dobozba.
És igen, nem 5,25
nem tudom honnan jött...
-
Bandit21
addikt
Üdv,
Van egy 3 TB külső, 5,25 méretű Verbatim hdd-m.
Egy lg tv-re volt kötve műsorrögzítésre. Egy ideje szarakodott, ha a tv-t fordítottuk a fali konzolon akkor le és újracsatlakozott a vinyó.Most viszont már egyáltalán nem hajlandó felismerni az LG tv.
Van itthon másik LG tv, az sem. Van egy Philips az sem.
Ha viszont a PC-re vagy a laptopra dugom gond nélkül felismeri.Néztem másik kábellel, azzal sem. Néztem ennek a kábelével másik külső vinyót, az megy vele.
Néztem a tv-k összes usb bemenetén (ahol volt).Töröltem az lg tv könyvtárat a felvett anyagokat is és a gyorsítótár könyvtárat is (talán TN?).
Van rajta még milló dolog nem lenne jó, ha formázni kéne.
Mi a frász lehet a baja?
Köszi.
-
Bandit21
addikt
válasz
King Unique #48900 üzenetére
Igen, tiszta lelkiismerettel én is így gondolom. A másik vállamön ül az ördög, aki azt mondja, a fél éves vinyót ne kelljen már kidobni, és nem látszik semmi rajta...
-
Bandit21
addikt
válasz
Bandit21 #48894 üzenetére
Javítom magam, a rendes, este óta folyó formatálás leállítása után a gyors formázás állt le mindig hibával, illetve a lemezkezelő és az előbb írtak is.
Most újra indítottam egy rendes formázást újra (nem gyorsformázás) ez megy, nem állt le, szerdáig hagyom futni, ha akkor se megy, akkor kuka. Vagyis megpróbálom vissza küldeni, egy külső vinyónak talán illene kibírni, ha 50 cm magasról koppan egyet a szőnyegen.Az volt gyanús, hogy a formatálás ablak alján reggelre meg se mozdult a zöld csík, azt hittem ez is jelez valami folyamatot.
-
Bandit21
addikt
válasz
Doky586 #48893 üzenetére
Király. Leállítottam, gondoltam egy gyors formázással életet lehelek bele, aztán jön a rendbetétel, de azt sem hagyja.
CRC adathiba, és hasonlók jönnek folyton. HD Sentinel szerint 9%-on van. Lemezkezelő vagy látja, vagy sem, formázni nem tudja, próbáltam partíciót törölni, ott is crc hiba, ha néha inicializálást kér, az is hibával áll meg.Fene.
És igen, hülye vagyok, nem kellett volna megállítani. Azóta gondolom csak rosszabb a helyzet, mint volt.
-
Bandit21
addikt
Üdv,
Van egy Verbatim 4 TB-os hordozható vinyónk, el volt rakva a szekrény mögé, de a gyerekek valahogy előszedték, el is ejtették.Elkezdtek akadni a filmek. csináltam rajta egy töredezettségmentesítést, lefutott, lemez ok.
A problémák maradtak, ezért leszedtem róla mindent, amit tudtam, pc-vel már gondot okozott a felismerés, néha a másolás is, de nagy nehezen leszedtem róla, ami fontos.
Volt rajta egy saját formatáló progi, az megakadt, ezért az alap win formát-ot eresztettem rá, az viszont futott egész éjjel.
A kérdésem az lenne, normális-e egy 4 TB-os vinyónál ennyi idő a formatálásra (nem gyors format)?
Ha nem, akkor lehúzzam-e közben (nyilván ettől is baja lehet, de életem végéig se mehet...)?
Csináljak-e inkább egy gyors format-ot, ami rendbe teszi legalább az mbr-t?
Köszönöm,
Üdv!
Bandit -
Bandit21
addikt
up
-
Bandit21
addikt
Üdv, segítséget szeretnék kérni,
Az eddigi gépemben 2 hdd volt, egyiken a rendszer, a másikon meg az adatok.
Most jött egy új gép, áttettem bele az adat hdd-t, a hdd meg volt formázva, elnevezve, meg minden ami kell ahhoz, h működjön (múkodj). Az új gépben viszont a bois látja, a winxp is látja, de azt írja ahhoz, h használhassam, meg kell formázni... most ez a formázás elvinné az összes rajta lévő dolgot? Mert azt nem szeretném. Valaki tud segíteni?
160GB-os samsung sata hdd-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest