- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
[I]"A getdata és az easyrecovery is látja, de nem tud vele kezdeni semmit"
"...csak újra szeretném partícionálni, az adatmentést akkor már én is meg tudom oldani."[/I]
Bámulatos ez a magabiztosság, de valamit nagyon félreértesz. Az említett adatmentő programok nem igényelnek partíciós táblát az adatok szektorokból való kinyeréséhez, illetve összerakosgatásához. Arról nem beszélve, hogy ilyenkor valóban nem tanácsos semmit írni a vinyóra. Pusztán a partíciós táblába ugyan firkálgathatnál, sokat nem kavar, ha megfelelő programmal teszed. A Windows nem megfelelő, mert közben kicsit beleír magába a partícióba is. Arányaiban nem sok adatot tesz tönkre ilyenkor, de néha az is számít, ha pont azt írja felül, amit nem kéne.
Nem tudom, mit lát a két program, a vinyó jelenlétét látni kevés, szektorszinten is látni kell. Szektorok tartalmát diskeditorral, vagy hexedittel is meg lehet nézni (ezek alapbeállításban read-only nyitják meg a merevlemezt), amennyiben hardveresen jól működik az eszköz. Ha belefagy a program, nem tudja megnyitni, vagy nem látszik semmi értelmes/értelmetlen adattöredék, akkor van a gond.
-
liksoft
nagyúr
Számomra úgy tűnik, csak egy céget találtál meg. A multkor ajánlott Google és adatmentés párosítás csodákra képes. Kis hazánkban több adatmentő cég van, és ezek különböző árakon és feltételekkel veszik át az eszközt. Érdemes kicsit többet barangolni, és a találtakat elemezni.
-
liksoft
nagyúr
Szívműtét után etetni a beteget én is tudom.
De újrapartícionálás után gyakran tévesztenek az adatmentő programok. Írni tilos a drive-ra. Ha viszont jól érzékelem, Te olvasni sem tudsz. Vagyis a drive az eddig leírtak alapján működésképtelen. Várhatóan (a leírtak alapján) tiszta teres mentés kellene neki. Az viszont nem az a kategória amiből szeretnéd megúszni.
-
liksoft
nagyúr
Két lehetőség közül lehet választani. Az első az olcsóbb, bár utólag már nem működik.
1. Archíválom ami fontos.
2. Adatmentésre viszem a tárolót.3. Legalább a típusát, kapacitását, OS-t, partíciókat megadom, hogy tudjanak segíteni.
A mentéshez leginkább fel kell áldozni egy ugyanolyan drive-ot. Ezen kívül a szerszámok, programok (lehet "okosan" is szerezni, meg fejleszteni is - első olcsóbb, a második hatékonyabb), munkabér, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest