Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csusza`

    senior tag

    válasz liksoft #15146 üzenetére

    Hogy érted, hogy mit mond? Nincs Error, vagy ilyesmi. A vicc az, hogy a régi 500-as wincsimet a SMART "errorosnak" titulálta, és mégis működött rendesen.

    Van még más gond is, amit tudnod kell. Volt olyan problémám amióta ebbe a lakásba költöztünk, hogy adott programok (Adobe Reader, iTunes) egyszerűen nem akartak feltelepülni.
    Gondoltam alkatrész probléma. Gyakorlatilag az egész gép, minden egyes alkatrész kicserélődött, nem javult a helyzet. Hazahoztam egy szünetmentest, majd egyszer sikerült úgy feltelepíteni a rendszert (a rendszer telepítése ugyanis fontos volt, ha rossz volt az áram, akkor generálódott a hiba, ha "jó áramon" lett telepítve, nem jelentkezett a hiba), hogy jó volt az egész. Hülyén hangzik, de így van. Amióta bekerült a gépbe a 2 TB-os Samu, azóta szünetmentessel sem javult a helyzet.

    A gépem gyakorlatilag használhatatlan, mert egyre több idióta hülyeséget csinál, amit nem szabadna neki. Kerregés, program nem települ, stb... A társasházban több embernek is van gondja a géppel... Ilyen apró hülyeségek, az áramszolgáltató meg nem foglalkozik úgy sem vele...

    Valami ötlet? :(

    Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!

Új hozzászólás Aktív témák