- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iOS alkalmazások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Netfone
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Buhh ez tipikus házrezonálás. Fogadjunk, hogy ha kiveszed a vinyót semmi ilyesmi hangja nem lesz
Ha így van cseréld ki a másik vinyóval, helyezd át őket, keress olyan pozíciót ahol nem rezonálnak be. Ha periódikus akkor biztos,h erről van szó, mert a 2 vinyóban csak a fordulatszám állandó... Milyen házad van? (ha táppal vetted akkor milyen táp?)
-
Kernel
nagyúr
Búgásnak semmi köze az állapothoz vagy áramellátáshoz. Főleg kéttányéros merevlemezeknél észlelhető, ezeket ugyanis nem egyszerű gyárilag tökéletesre centírozni, így forgás közben "bebúg". 7200-es fordulaton főleg.
Ettől még akámeddig működhet hibátlanul, valószínűleg garanciába sem fogják kicserélni, vagy nem tudom, meg kellene kérdezni.
Nekem is vannak ilyen vinyóim, csak engem nem zavar, mert egy fal választ el a géptől. (Nem díjazom a monoton zajt, ezért falátfúrás módszerével hárítottam.) Egyébként ez a búgás igen makacs dolog, minden átveszi, berezonál tőle, amivel csak érintkezik. Vastag szivacsalátéttel vagy rugalmas felfüggesztéssel lehet esetleg szabadulni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Eladó 512GB-os memóriakártyák!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest