- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
Blaze71 #14687 üzenetére
Én meg nem install'nám újra!
Egy "normális" erős konfigban nem számottevő a gyorsulás, hisz a másodperc töredékéről beszélün. Ez összadva is csak tized század sec.-ben mérhető.
A névjegyedben szereplő már jó konfignak számit.Azt csináltam legutobb hogy leválasztottam 50 Gb-t a new vinyoról, és mikor már halodik a régi os akkor oda tudok telepiteni az újat. Illetve most épp egy kisérleti W7 x64 van rajta.
Egyébként meg ha kisérletezni akarsz, akkor simán tükrözd rá az old vinyót és akkor számszerűen mérheted a különbséget közöttük.
Szerintem...
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Blaze71 #14687 üzenetére
Talán a programok elérése is gyorsabb lesz. Igazából minden gyorsabb lesz picit (programok betöltése, firefox, stb).
De nyilván nem "sztaqrva mennyivel gyorsabb most" kategória.
Ha az időt sajnálod és a win utáni többi cucc felpakolásával nem akarsz mojolni, ne installd újra a wint. De ha nem nagy gond, csináld.
(én újratenném)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest