- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Mert a legtöbb titkosítás kódolását jelenti az anyagnak, vagy az egész drive-nak. Ezért az üzemmód kiválasztása sokszor a tároló formázásával is jár. Ilyenkor meg ugrik minden. Megoldható a már tárolt adatokkal is, de macerásabb, sérülékeny a folyamat. Olyan mint egy partíció odébb helyezése. Így sokan nem is vállalják be a gyártók részéről. (Nekem nincs ilyen telefonom, így csak általánosságban tudom mondani.)
Viszont ha a legkisebb esélye van adatvesztésnek, akkor a lassú, vagy kábel vásárlásos verzió a járható, nem a titkosításos.
Egyébként nem tudom megérteni, hogy egy ilyen kábelt miért ne lehetne venni. Sokkal olcsóbb mint céges adatmentés. Vagy ha ennyit nem érnek meg az adatok a tulajnak, akkor miért cseszegetik az ismerőst. Az ingyen is megoldható minden korszaka már lezárult!
-
-
pjen
félisten
válasz
Doky586
üzenetére
Force 21,Mortyr.Nba Inside Drive 2000,rapanui :Ezek irottak a Rapanuit kiváncsiságból fel is raktam mindig szerettem,szép kis falbontó.Legyrn valami más is:Game Star 2001 március második CD.Extra.fokusz,mélyvíz,movie,olvasokk,parch,ygs,autorun,index.Ezeket csak úgy találomra felhoztam a pincéből.

-
pd
tag
válasz
Doky586
üzenetére
Igaz, rosszat linkeltem, az eggyel alatta levő az enyém (USB3-mas).
De egyébként is megy mind a 3 tera, csak vagy a dokkolóban vagy a gépben. Olyan mintha mindegyik lestoppolná csak magának.
-
-
Zoluska
tag
válasz
Doky586
üzenetére
Enterprise van fekrakva. Egy ideje már terveztem az újratelepítést, most már tényleg itt az ideje.
Az adatok lementése már folyamatban van. Partitionwizard állítólag képes lesz visszaállítani basicre adatveszteség nélkül, de biztos ami biztos a fontos adatokat átmentem a másik winchesterre.
Egyelőre köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Ha mégsem boldogulnék, lehet hogy visszatérek még.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
sziasztok
köszönöm a segítséget, de úgy néz ki sikerült megoldani
egy memóriából futtatható xp-vel le mentettem róla az adatot és most már meg is formáztam, megkapta az új particiókat és megy vissza rá az adat
az volt az érdekes hogy DOS parancsban látta az adatokat, de a winben már nem
de így sikerült megoldani, kiagyaltam
de tényleg köszönöm hogy a segítségemre sietettek
szerk: abban nem vagyok biztos hogy azt írta hogy zárolva volt a partició
egyszerűen azt írta hogy hozzáférés megtagadva
semmilyen progi nem volt hajlandó hozzáférni, se particio magic, sem a win lemezkezelő sem semmi -
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyébként a gyári WD Diagnosztigáló progit már megmókoltam rajta hátha alkot valamit. Hát az nem jött be. Lehet megy a polcra a többihez.