- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
realmadrid92
tag
válasz
King Unique #47396 üzenetére
Újratettem rajta a wint, így sikerült formázni, azonban:
ugye wint csak mbr lemezként tudtam telepíteni, létrehoztam a 3tb-on 2tb partíciót, és gondoltam lemezkezelőben átalakítom gpt lemezzé, és létrehozom a maradék tárhelyet.
Azonban a lemezkezelőben hiába kattintok jobb gomb a lemezre, szürke az, hogy a lemez gpt lemezzé alakítása, illetve a maradék kb 800gb-ot sem engedi létrehozni, mert az is szürke, hogy új kötet létrehozása.Ebben az esetben hogyan tudom vagy gpt lemezzé alakítani a hdd-t, vagy a maradék 2tb-on felüli tárhelyet létrehozni?
szerk: a win telepítőben se tudom se törölni se létrehozni a 2tb-on felüli tárhelyet... -
realmadrid92
tag
Sziasztok,
Olyan problémám lenne HDD kapcsán, hogy korábban két partíció volt a lemezen, amelyet eggyé szeretnék alakítani. Nincs a lemezen semmi, tehát minden adat lementve.
Sikerült is lemezkezelőben az összes partíciót törölni, majd létrehozni, átkonvertáltam gpt lemezzé (3tb-ról van szó).Azonban amikor elkezdtem rá másolni megakadt, és látom a lemezkezelőben hogy NTFS-ről RAW lett a formátuma.
Most már formázni sem engedi, kiírja h hiba, illetve a kötetet sem engedi törölni, illetve a win se látja.
Hogyan lehet visszaállítani ntfs-re?
Köszi -
realmadrid92
tag
válasz
DjDanee87 #36088 üzenetére
Szerintem nem feleslegesen, főleg ha már csak pár nap van a garanciából!
Attól hogy megcsinálod ezt a tesztet, és sikerül, attól még később esetleg újból előjöhetnek ezek a hibák...
Én mindenképpen megpróbálnám a garanciális ügyintézést, és kapsz egy teljesen új hdd-t, ha netán mégsem sikerülne, erre mondjuk nem látok túl nagy esélyt 50%-os kondival, akkor max utána még mindig lefuttathatod az újrainicializáló tesztet. -
realmadrid92
tag
válasz
DjDanee87 #36000 üzenetére
tippem szerint legalább 10 óra, vagy több, de ez ugye minden adatot töröl a lemezről!
Mielőtt belefognál, érdemes az összes adatot ami rajta van átmásolni valahova, és figyelni hogy közbe növekszik-e a hibás szektorok száma. Ha lesz olyan amit esetleg nem tud olvasni, akkor én nem bajlódnék hd sentinel újrainicializálással, ami ugye vagy segít vagy nem, inkább beadnám a szervizbe (főleg ha már kevés a garanciaidő), és ott nagy valószínűséggel cserére kerül sor.
-
realmadrid92
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- 1 Tb-os NVME-k
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged