Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoluska
tag
Teljes a siker. Órákig mentegettem több száz GB adatot feleslegesen, de nem tudtam biztosra, hogy sikerül-e megmenteni. A problémámra guglizva találtam egy Partition Wizard nevű programot, ami képes a dynamic meghajtót basicre alakítani, gyakorlatilag fél percbe telt + egy restart. Úgy tűnik minden adatom megmenekült.
-
Zoluska
tag
válasz
Doky586
üzenetére
Enterprise van fekrakva. Egy ideje már terveztem az újratelepítést, most már tényleg itt az ideje.
Az adatok lementése már folyamatban van. Partitionwizard állítólag képes lesz visszaállítani basicre adatveszteség nélkül, de biztos ami biztos a fontos adatokat átmentem a másik winchesterre.
Egyelőre köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Ha mégsem boldogulnék, lehet hogy visszatérek még.
-
Zoluska
tag
válasz
djculture
üzenetére
Kipróbáltam a visszaállítást, sajnos nem működött.
Sikerült szerezni getdatabacket, amivel a legfontosabb fájlokat átmásolom a másik meghajtómra. Utána megpróbálok kísérletezni a helyreállítással. Ha nem sikerült, akkor visszaállítom basicre, és elvileg újra működni fog. Köszönöm a segítséget. A helyreállításra még szívesen hallanék tippeket, ha valakinek van. -
Zoluska
tag
válasz
djculture
üzenetére
Még valami, disk managementben invalidként jelöli a lemezt. Ezt az aktivátor okozhatta, vagy meghibásodhatott a lemez? Tapasztaltam mostanában lassú indulást, mikor bootolás után percekig semmit nem csinált a gép, de a régi windowsnak tulajdonítottam.
Most részletes öntesztet csináltatok Sentinellel, de órákig tart, addig kutatom, hátha menthető valahogy a dolog. A fizetős programmal én is vissza tudom nyerni az adatot, vagy inkább vigyem szakemberhez? -
Zoluska
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy eltűnt a 1,5 terrás meghajtóm tele adattal. A HDD Sentinel, Bios, eszközkezelő látja, sőt a Sentinel tesztek is futnak rajta, de az adatok nem elérhetőek. Disk Managementben dynamic-ként jelenik meg, de semmit nem lehet vele csinálni, csak basicre állítani, ami az adatok elvesztésével jár. Nem tudom lehet-e összefüggés, de a virágbolti oprendszert épp előtte aktiváltam újra valami olyan aktivátorral, amit eddig nem használtam, de előtte vírusírtóval ellenőriztettem.
Szerk.: Tulajdonságok alatt a kapacitásnál 0 érték szerepel. -
Zoluska
tag
Sziasztok! Vettem egy 250 GB-os, Sata-s WD winchestert, és valamiért nem hajlandó felrakni rá az XP-t. A fájlokat felmásolja, de újraindításkor nem folytatja a telepítést, hanem kiír egy üzenetet, hogy nem tudja olvasni a fájlokat.A vista gond nélkül felment, így nem értem a problémát. Van valakinek tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Renault, Dacia topik
- Arc Raiders
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- LEGO klub
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- 2 db 1TB 3,5 HDD 100/100%
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az adatok lementése már folyamatban van. Partitionwizard állítólag képes lesz visszaállítani basicre adatveszteség nélkül, de biztos ami biztos a fontos adatokat átmentem a másik winchesterre.