Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
kb 4 óra alatt végigellenőrizte a regenerator 1.61, de nem talált hibás szektort. most akkor melyik progiinak higgyek? elinditottam most is a hd sentinelt, és ugyanugy irja a 10 hibás szektort.
Akár mindkettőnek lehet hinni, mivel a HDD Regenerator bizonyára nem a SMART adatokat olvasta.
10 hibás szektor van a vinyón, amelyek "tartalma a tartalék területre lett áthelyezve"
Vagyis a HDD kvázi kijavította magát, innen kezdve a Windows vagy a HDD Regenerator egy teljesen hibátlan merevlemezt lát, amin valóban nincs mit javítani.
Képzeld el továbbá azt a szituációt, hogy kínozunk egy gépet egy rossz tápegységgel, vinyó kattog, dob egy bad-szektort, át is helyezi, ahogy kell. Később a táp cserélve lesz, vinyó nem romlik tovább. De már az előző hibáról sem "ő" tehet, voltaképpen semmi köze hozzá, a HDD csak szenvedő alanya volt az esetnek.
Nyilván fogalmam sincs, esetedben miért lett kipakolva 10 szektor, csak példának szántam, hogy ilyen is van. Figyelni kell, hová alakul a dolog.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate 3TB os HDD 3,5
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest