- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attilasok
újonc
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Van egy 4tb -os wc merevlemezem de sokszor megáll a gép vagy van ugy hogy le is válik a merevlemez s ujra kelle indítani. Elindítottam a sentinetelt sok hibás területet látott az olvasás, igy elindítottam az olvasás-írás olvasás funkciót 125-os részeket kijelölve mert így mindig meg tudtam nézni hogy javított e mert mivel csak sötét zöld volt nem helyezte át. Igy ment ez 1000-ig amikor is nem engedett tovább azt irta ki hogy nem tudta zárolni a merevlemezt. Sok fórumba belenéztem ami a gugli kidobott s többször volt felvetve hogy nem sikerült a zárolás de egy olyant sem találtam hogy kell megint zárolni. Semmilyen más program nem foglalkozik azzal a meghajtóval így nem értem. Mit tudok tenni hogy zároljam? Elindítottam most 5 kockára a 10000-böl zárolás nélkül s már órák óta fut s azt irja hogy hiba: 5 hozzáférés megtagadva de kikacsolni nem tudom resetelni meg nem merem mivel a helpben meg a fórumokon is többször irták hogy ezt nem szabad mert elérhetetlenné teszi a merevlemezt. Ez lenne a másik kérdésem mennyi ideig várjak? Vagy mit tehetek? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest