Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Dávid
csendes tag
Sziasztok!
Story a következő vettem hardveraprón 2hete kb egy WD Black Enterprise 1 TB-os HDD-t mivel akkor nem volt időm leülni és gép előtt lenni ezért nem raktam be azonnal a gépbe hanem csak pár nappal később hétvégén.
Akkor még semmi baja nem volt mivel kb nem is használtam semmire, ám most mikor úgy döntöttem hogy átrakok rá minden játékot,filmet bármilyen adatírás közben berregő/kattogó hangot ad ki hogy nevezi.
Az lenne a kérdésem tudok valamit az ügy érdekében tenni hogy elmúljon a hang, illetve veszélyes-e használom a továbbiakban. Jobb lenne ha kidobnám?
Akitől vettem 100/100as sentinel képet küldött én is megnéztem itthon a hangok után és 100/100azóta is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest