- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
Új hozzászólás Aktív témák
-
VVoid
aktív tag
Sziasztok, van egy WD Black JPLX meg egy Hgst 7k1000. Mindkettő 1TB, mindkettő gyors, hűvös, majdnem azt írtam halk, de nem az. Egy igen néma gépben használtam volna, de mindkettő folyamatosan parkoltatja a fejet. A gép igen halk, ezért jól hallatszik a seek hang. Ok, feltolom a csúszkát HDSentinelben az APM-nél, erre nem parkol, csak folyamatosan, fél másodprecenként mintha seek-elne, ami még rosszabb, mint a parkolás. Akár használom, akár idle, folyamatosan megy a seek.
A gép Asus VIII Impact, i5 6600k, 2x8 G.Skill RipjawsV 2x8 GB, kb ennyi, ami lényeges lehet.
Más laptop vinyót bekötve (WD Blue, Red, meg Seagate) nincs mocorgás, minden oké. A WD Blacket meg Hitachi másik gépre kötve ugyanaz a jelenség.
Van valami módszer, hogy megszüntessem a kattogást? WdIdle3 ezeket nem támogatja. HDSentinel sem segített, neten utánaolvasva sem jutottam dűlőre.
Van olyan gyos, hűvös 2.5-ös vinyó, ami bizonyítottan nem parkol, nem seekel folyamatosan?
Köszi,
VVoid
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest