Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bakitm

tag

Hello!
    Adott nálam egy WD20EARX hdd. Sokáig rendszervinyó volt, de kb féléve egy ssd vette át ezt a szerepet. Azóta játékokat és adatokat tárolok csak rajta. Nem rég egy problémát észleltem.
    Valamiért ha játékot futtatok róla az időnként(nem folyamatosan) laggol. Amikor egy másik hdd-ről futtatom ugyan azt a játékot ott minden rendben megy, nem laggol. Emellett egy rövid ideig a laggolási hiba megjelenése körül írt egy gyenge szektort, ami azóta ő eltűnt(HD sentinel).
    Most jutottam el odáig, hogy tesztelgessek egy kicsit. A WD programjából ráment egy quick és egy extended teszt is. Egyik sem talált hibát. Hd sentinelből is csináltam egy gyors tesztet az is mindent rendben talált. Crystal Dick Mark-kal futtattam még tesztet 1 GB adattal, az alábbi eredményt adta:
    (jelenleg kevesebb adat van rajta mint eredetileg volt, a teljes hdd-n kb 600-800 gigával, mert minden fontosat eltüntettem róla, nehogy megsérüljenek a tesztek vagy az és bénaságom miatt - nem tudom ez befolyásolhat e bármilyen tesztet)

Talán még ezek is normálisak. Emellett még csináltam egy memtest-et hátha ott lenne a baj, de az sem hozott ki semmi hibát.
    Van valami egyéb teszt vagy lehetőség amit megpróbálhatok?
    Esetleg a túlzott partícionálás lenne a gondja? - Jelenleg 8 partícióm van.
    Esetleg formázzam teljesen újra és partícionáljam újra az egészet?
    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák