Hirdetés
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bakitm
tag
Hello!
Adott nálam egy WD20EARX hdd. Sokáig rendszervinyó volt, de kb féléve egy ssd vette át ezt a szerepet. Azóta játékokat és adatokat tárolok csak rajta. Nem rég egy problémát észleltem.
Valamiért ha játékot futtatok róla az időnként(nem folyamatosan) laggol. Amikor egy másik hdd-ről futtatom ugyan azt a játékot ott minden rendben megy, nem laggol. Emellett egy rövid ideig a laggolási hiba megjelenése körül írt egy gyenge szektort, ami azóta ő eltűnt(HD sentinel).
Most jutottam el odáig, hogy tesztelgessek egy kicsit. A WD programjából ráment egy quick és egy extended teszt is. Egyik sem talált hibát. Hd sentinelből is csináltam egy gyors tesztet az is mindent rendben talált. Crystal Dick Mark-kal futtattam még tesztet 1 GB adattal, az alábbi eredményt adta:
(jelenleg kevesebb adat van rajta mint eredetileg volt, a teljes hdd-n kb 600-800 gigával, mert minden fontosat eltüntettem róla, nehogy megsérüljenek a tesztek vagy az és bénaságom miatt - nem tudom ez befolyásolhat e bármilyen tesztet)
Talán még ezek is normálisak. Emellett még csináltam egy memtest-et hátha ott lenne a baj, de az sem hozott ki semmi hibát.
Van valami egyéb teszt vagy lehetőség amit megpróbálhatok?
Esetleg a túlzott partícionálás lenne a gondja? - Jelenleg 8 partícióm van.
Esetleg formázzam teljesen újra és partícionáljam újra az egészet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- További aktív témák...
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest