Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Sziasztok!
Egy fura jelenségre lettem figyelmes: HP Probook 450G1
Hitachi Travelstar 5K1000 1TB vinyójával kapcsolatban.Néha Idle-ben elkezd kattogni, 5-10 másodpercenként egy kattanás. Mintha parkolópályára és vissza rakná a fejet. Ha ilyenkor elkezdek valami olvasni, akkor megszűnik, és Idle-ben folytatja csak...
Az érdekesség, hogy egy restart után megszűnik a jelenség, és csak bizonyos időközönként kezd el kattogni.
Viszont néha kikapcsoláskor ilyenkor fekete képernyő, és nem tud kikapcsolni a gép. Néha teker kicsit, és kattog. Ilyenkor csak Power gomb hosszan kapcsolja ki, viszont probléma nélkül elindul.SMART értékek teljesen rendben vannak Sentinel szerint, más problémát nem észleltem, bár eléggé lassú egy HDD.
Szerintetek mit tegyek? Ezzel már érdemes meglátogatni a szervízt? Veszélyben vannak az adataim? Esetleg hátha valaki ráismer a jelenségre...
Még pár hó és lejár a gari....
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest