- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a gépem rettentően belassult. Az adatlapomon látható (azt hiszem) 6, vagy 7 éves merevlemez dolgozik a gépben. Egyik napról a másikra tetü lassú lett, viszont nem mindig. Feladatkezelő szerint 100%-on dolgozik, de azt már nem írja, hogy min. Szektor hibát nem ír sentinel, és dugig sincs (windows meghajtóján 28 giga szabadon, ezen kívül még 4+9 giga). Most rendeltem már egy új meghajtót, mert régóta terveztem egy nagyobb vásárlását, viszont egyik haverom azt mondja, hogy vírus. Kaspersky-t próbáltam felrakni, nem engedi feltenni sem. Elég gyanús szerintem is, mivel nem mindig tetvészkedik a gép. Néha enged rajta 2-3 percet gyorsan dolgozni, ráadásul a sentinel sem írt hibát, mint mondtam. Viszont akkor felmerül a következő kérdés, ami már valószínű nem ebbe a topikba tartozik. Mi a fenét kell ilyenkor csinálni? Adatokat le szeretnék menteni, körülbelül 200 gigányi nagyon fontos adat van ezen a merevlemezen (ezért is éreztem érettnek a cseréjét, így 7 év után. Nem akarok kockáztatni), viszont ha berakom az új meghajtót e mellé, akkor nagy a valószínűsége, hogy az is megfertőződik. Világ életemben vírustiszta voltam, évek óta nem használok vírusírtót, feleslegesnek tartottam őket. Windows defender volt alapból bekapcsolva. Ha valami zűr volt a rendszerrel, mindig egyből újrahúztam. Ez a rendszer már majdnem 1 éve lett felrakva, és eléggé belaktam, ezért most ezt szeretném elkerülni ebben a körben. Elég macera lesz az új meghajtóra berendezkedni.
Illetve még egy kérdés, vagyis inkább visszaigazolás. Lehet, hogy okosabb lett volna a rendelés előtt megkérdezni, de 4-ig mindenképp le akartam adni, hogy péntekre itt legyen a csomag. Szóval egy 1 terrás WD Blue-t rendeltem, 7200rpm, 64mb. Szépnek tűntek a specifikációk, rosszat nem olvastam róla. Szerintetek jót vettem? Régebben a black-et nézegettem, nyilván gyorsabb, megbízhatóbb, meg arra 5 év garancia volt, viszont most nem volt a boltnak, ráadásul így 15 ropogós ezresből megúsztam. Szóval mint mondtok HDD szakik?
Várom a válaszokat, véleményeket, mindent amit csak írni tudtok rá. 
U.i: bocsi a regényért!

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Várom a válaszokat, véleményeket, mindent amit csak írni tudtok rá.