- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Üdv, kis segítség kellene.
Nagyjából fél éve megadta magát a régi Samsung 320 GB-os vinyóm (win install nem ment rá, amúgy működik, 6 gyenge, 6 hibás szektor). Akkor pénz szűke miatt egy 1 TB-os WD10EZEX-et vettem (tudom-tudom), de már eldöntöttem akkor, hogy egy SSD-t veszek ősszel rendszer meghajtónak, addig hátha nem lesz gond ezzel. Viszont pár hete fura dolgot kezdett produkálni, bár nem biztos, hogy a HDD a ludas:
Régen a régi vinyó bekapcsolás után nagyjából 1-2 perccel kékhalálozott, majd utána amikor újra akartam rakni win-t már hibaüzenettel el se indult telepítés. Na most az új is bekapcsolás után 1-2 perccel kékhalál, DE előtte pár programot bezár a rendszer a program működése leállt hibaüzenettel. Pár különböző kékhalál hibát írt, ebből egyik (0x0000000A) régen is előjött ezért kezdett gyanús lenni. HDD sentinel nem jelez gondot, 0 hibás vagy gyenge szektor, 100% kondíció. Volt azért memtest is, az se írt bajt. Most 3 hét után bekapcsoltam, és rögtön ráküldtem egy lemezellenőrzést, végigment hiba nélkül. És ami poén, azóta (kb. 1 óra) nincs baja. Lehet ez HDD probléma így? Vagy valami más lapul a háttérben?
Illetve bónusz kérdés, hogy most Native IDE van bekapcsolva BIOS-ban, ezt érdemes átrakni ACHI-ra most? Utána olvastam hogy kell win reinstall nélkül, de kissé ódzkodok tőle, de ha segítene vagy gyorsítana gépen az jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- 500GB M2 SSD
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest