- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevee83
aktív tag
Anno kb 1 éve vettem egy Kingmax 320gb-os külső winchestert. Particionáltam. Volt egy gyári partíció ahhoz nem nyúltam és csináltam 2 másikat. Az egyikek a HDD lévő SecureDriveEx2_1_06_03_KINGMAX programmal "titkosítottam" (ennek a programnak a feltelepítése után, ha elindítottam, kijött egy bejelentkező ablak ahol felhasználónév és jelszó segítségével tudtam láthatóvá tenni a 2. partíciót) Rég nem használtam azt a partíciót, ma akartam róla leszedni az adatokat de a programot nem lehet telepíteni, elkezdi de amikor ki kellene választani hogy válasszon lemezt akkor ott nincs választható opció.... magyarul nem férek hozzá ahhoz a partícióhoz enélkül a program nélkül. Letöltöttem újra, de semmi!!!
Úgyan az az oprencer van a gépen, mint amivel megvettem.. talán 2szer lett újra telepítve de úgyan az Windows 7 Home Premium 64bit.... remélem valaki tud erre megoldást, mert elég fontos dolgaim vannak rejtve és jelenleg sajnos nincs pénzem adatmentő céget megbízní ezzel,,, és remélem házilag is orvosolható a hiba...
minden segítséget előre köszönök!!Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...