Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodhathal
csendes tag
Üdv!
Az lenne a problémám hogy kb 5 napja rendeltem egy gépet az IPONról, ami rendben meg is érkezett.
Minden hardver tökéletesen működik, pontosan azt kaptam amit rendeltem, egy dolgot kivéve.
A HDD egy Seagate ST3500418AS 7200.12 500GB "CERTIFIED REPAIRED" felirattal van ellátva, és bár feltüntetve sehol nincs/nem volt, de a méretei alapján ez a slim változat.
Azt tudom hogy a HDD gyártóknál megszokott eljárás hogy a garanciára visszaküldött hibás de javítható vinyókat rendbe teszik.
De normális dolog hogy az IPONtól egy használt/javított HDD-t kapok amikor a weboldalon és a rendelésen is egyértelműen ez új terméknek van feltüntetve az eredeti áron?
Mindezt a HDD eredeti doboza nélkül ami ugye elvileg kellene a garanciához.A HDD állapota 100/100 Sentinel és a Seatools szerint is, a tesztek alapján megközelítőleg teljesíti amit írnak róla bár ez gép függő is, szóval mondhatom semmi probléma nincs vele eddig.
Viszont nagyon magas hangon sípol folyamatosan, nem hangos de az egyébként csendes gép mellett jól hallható és néha már az őrületbe kerget.Mivel nincs sok tapasztalatom az újabb HDD-k terén (az előző konfigom 7 éve meg van és még mindig tökéletesen működik), azt szeretném kérdezni, ez a sípoló hang normális e a 7200as vinyóknál vagy úgy egyébként a Seagate-nél vagy ez valamilyen hibára utal?
Érdemes e ebből balhét csinálni, vesződni a garanciával/cserével stb, vagy van rá esély hogy ez a HDD működni fog normálisan? (12hónap garanciával)Bármilyen véleményt szívesen várok!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest