Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
sry hogy nem írtam az előzményt, belátom kellett volna.
a vinyó 2 napos 3év garis és nehezen tudtam csak pq magiccal particionálni. nagy nehezezn sikerült utána formáztam windowsban, ment is csak lassan másolt, kb 15megával.ezután átdugtam a másik ide vezetékre majd véletlen 32gb limitre jumperoltam. észrevettem, újrajumperoltam, ment is nem volt vele para.kiszedtem a kolis gépből, majd hazavittem, otthon rendszert akartam tenni az első partícióra, de a telelpítő csak 1 partíciónak látja, igy nem raktam rendszert. ha a rendszervinyóról betöltöm a windowst semmilyen filekezelő nem látja a pq magic azt a két hibaüzit küldi amit lejjebb írtam.
bios és az eszközkezelő felismeri
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bizonytalan időre elhalasztották a Deus Ex Remasteredet
- iPhone-t használók OFF topikja
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- 500GB Samsung 980 SSD külső házban
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi