- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
filn64
csendes tag
Szerintem azért mert ext4-re formáztam attól még nem kéne ilyesminek lennie.
Alaplapom Asus M2N-X plus.
A merevlemez, ahogy írtam Samsung Story Station Plus külső merevlemez, EcoGreen F2 van benne 5400 rpm, van rajta esata és usb is, most egy sata->esata kábellel van az alaplapra kötve. Újonnan vettem pár napja.Azt tudom, hogy minden merevlemezen van valamennyi bad sector amit átirányítanak (nemtudom valószínű nem így hívják), de ez a GParted nevű program nagyon sok bad sectort írt.
A SMART értékeit már korábban nézegettem. A képen nem a GParted live látható, hanem az ubuntu Disk Utility-ja.A kép alapján nincs rajta bad sector...
Épp 19 fokos, de csak most kapcsoltam be és nem használom éppen. Az meg hogy "megfelelő" táp legyen... ebbe nem tudok beleszólni
Nem a linuxon van a hangsúly
, de szeretem azt használni, van windowsom is, ha kell tesztprogramot futtathatok vele, bár nem bízok a tesztprogramokban, a SMART-ban sem igazán, igazad van, hogy lehetnek előjelei, de csak lehetnek.
Nem tudom, hogy ez mennyire álom. Én csak azt szeretném, hogy lehetőleg ne vesszenek ez az olyan dolgok, amiket később nem tudok újra készíteni.
Hogyha erre bárkinek van ötlete várom.
Ha merevlemez, amin a rendszer van meghibásodik, az még nem olyan nagy baj, mert újra fel tudom telepíteni a rendszert.Ez a "másolgatós terv" ez valójában csak egy sima biztonsági mentés.
Csak azt mondtam, hogy ha nem veszem észre, hogy valamelyik fájlok megsérültek, akkor szép lassan felülírom a meglévő mentéseket. Érted mire gondolokSzóval...
Egyenlőre ezt a bad sectort akkor elfelejtem(najó még utánanézek) és keresek egy másik partícionálót remélem, hogy csak ennek a hibája volt.
Egyéb ötleteket várok és kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest