Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Killing #14938 üzenetére
Nem azt írták, hogy töltögess le minden vackot (egyébként az sem rossz, csak nem kompatibilis azzal, amit használsz), hanem azt, hogy az OS saját lemezkezelőjét használd!
Az kompatibilis lesz saját magával, így nem ér olyan meglepetés mint ahogy írtad!
Ezt szeretem! Annyian, de annyian használnak mindenféle buherátort, azután meg sírnak, jönnek, hogy SEGÍTS! És ha megszenvedve a sok elbaltázott marhaságuk, felülírásuk után valamit sikerül visszahozni, de hányan közlik: "Ja, annyira nem volt fontos, akkor nem is kell. De a winyót kérem vissza, mert az enyém." És én miből veszek a gyereknek kenyeret? Dolgoztam, nem én csesztem el, a kedves "kuncsaft" meg cseszik fizetni. Miért? Mert "csak egy-két gombnyomásért ennyit?". Pedig hányszor kell a teljes felület analizálása után a listába kigyűjtött adatok alapján hexában a kalkulátorral dolgozni, és a fizikai másolatot (eredetire ugye nem írunk) több helyen preparálni. Ennek ideje (az a bizonyos egy-két gombnyomás) 500GB esetén 0,5-2 nap. Ennyi munkámat szokták egy laza mozdulattal kidobni az ablakon. Na erre jó, ha valaki minden OS-től különböző cuccal "bűvészkedik" úgy, hogy nem ismeri pontosan az adott programot. Szakembereknek, nem "jókezű egyetemistáknak" készülnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest